loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si ModaÎntr-un horoscop decembrie 2012, remarcăm liniștea care domnește în prima parte a intervalului. Luna plină și eclipsa de pe data de 10 decembrie agită lucrurile pentru un timp, dar apoi totul revine la normal. Abia după data de 20 decembrie evenimentele încep să se precipite, astfel că finalul de an nu e tocmai liniștit. Analizele și planurile de viitor pe care le facem acum vor duce la luarea unor decizii drastice.
citeşte tot Citeşte tot!

Într-un horoscop noiembrie 2011, decisive sunt tranzitele planetelor prin Săgetător. Mercur și Venus intră în Săgetător încă de pe data de 3 noiembrie, iar Soarele li se alătură pe 23, crescându-ne apetitul pentru călătorii, dar și pentru studiu. Acțiunea lui Venus e ceva mai buclucașă și între 3 și 26 noiembrie ne face deschiși pe plan relațional. Relațiile se leagă cu ușurință, dar se dezleagă la fel de repede.
Pe de altă parte, Marte în Fecioară ne ajută să rezolvăm probleme cu acte și ne aduce răbdarea necesară pentru a îndeplini o serie de sarcini ce presupun muncă de detaliu.
citeşte tot Citeşte tot!

Într-un horoscop octombrie 2011, remarcăm faptul că Soarele, Mercur şi Venus tranzitează Balanta pentru ca, în a doua parte a lunii, să intre în Scorpion. Marte îşi continuă tranzitul prin Leu, făcând sextiluri cu planetele personale din Balanta şi impulsionând colaborările şi viaţa de cuplu. Jupiter retrograd în Taur ne cere să ne dăm seama ce erori de parcurs am făcut pe plan financiar. Trebuie să schimbăm ceva, pentru a debloca situaţia materială. citeşte tot Citeşte tot!

Într-un horoscop septembrie 2011, reţine atenţia faptul că majoritatea planetelor personale tranzitează Fecioara pentru ca apoi, treptat, să intre în Balanţă. În această schemă de evoluţie nu se înscrie însă şi energicul Marte, rămas oarecum în urmă şi aflat în tranzit, până pe 20 septembrie, prin Rac. De acolo, scoate la iveală trăirile noastre emoţionale şi acordă o mare atenţie evenimentelor din trecut. Pe 20, intră în Leu şi ne conferă un dinamism suplimentar, precum şi dorinţa de a face o cât mai bună impresie în societate. citeşte tot Citeşte tot!

Într-un horoscop august 2011, atrage atenția revenirea lui Neptun în semnul Vărsătorului, după ce, în ultimele luni, a tranzitat Peștii. Căutăm spectaculosul și senzaționalul, însă acestea nu se mai bucură de același succes ca, de exemplu, pe parcursul lui 2010.
Majoritatea planetelor personale tranzitează Leul și Fecioara, cu excepția lui Marte, care se află în Rac, începând cu 4 august, și ne face atenți la valorificarea trecutului și la exprimarea emoțiilor. E posibil ca acum să întâlnim foste iubiri sau să retrăim momente frumoase de demult. citeşte tot Citeşte tot!

Într-un horoscop iulie 2011, remarcăm existenţa a două Luni noi: una în Rac, în chiar prima zi a lunii, şi alta în Leu, la sfârşitul intervalului. Vor exista, aşadar, proiecte care trebuie rezolvate rapid, care debutează şi se încheie pe durata lunii iulie, netrebuind lăsate pe altădată. E vorba în special de cele care au în prim-plan viaţa de familie.
citeşte tot Citeşte tot!

Cel mai important eveniment din întregul horoscop iunie 2011 este începutul tranzitului lui Jupiter prin Taur. Începe o perioadă favorabilă acumulării de bani și de bunuri materiale. Beneficiem de energia necesară pentru a ne materializa planurile prin muncă susținută.
În rest, e mare aglomerație în Gemeni (tranzitat de Soare, Mercur, Venus, Marte) și, spre sfârșitul lunii, în Rac (tranzitat de Soare și de Mercur). Așadar, se pune accent pe familie, pe prieteni și e posibil să călătorim destul de frecvent. citeşte tot Citeşte tot!

Intr-un horoscop mai 2011, o importanta deosebita are conjunctia de la jumatatea acestei luni, dintre Mercur, Venus si Jupiter, aflate in semnul Berbecului. E un moment de armonie, in care pot debuta parteneriate si colaborari care vor da rezultate excelente pe viitor.
In a doua parte a lunii mai, Mercur si Venus intra in Taur, alaturandu-se Soarelui si lui Marte. Astfel, avem mult de munca, dar si recompensele obtinute sunt pe masura efortului depus. In ultimele doua saptamani ale lunii mai, muncesti si castigi! citeşte tot Citeşte tot!

Într-un horoscop aprilie 2011, semnul Berbecului deţine cea mai mare importanţă. Soarele, Mercur, Venus, Marte, Jupiter şi Uranus se află, fie pe toată durata lunii martie, fie măcar o parte a acesteia, în Berbec. Avem de a face, aşadar, cu o lună aprilie favorabilă începuturilor, proiectelor noi, ideilor înnoitoare. citeşte tot Citeşte tot!

Horoscopul lunii martie 2011 este influenţat în mod decisiv de tranzitele lui Jupiter, Mercur, Uranus şi Lilith prin Berbec, zodie în care intră şi Soarele, începând cu data de 21 martie (echinocţiul de primăvară). In acest context, nu e deloc de mirare faptul că încercăm să facem lucrurile cât mai repede şi că încrederea în sine, dar şi orgoliul, sunt exacerbate.
De asemenea, spiritualitatea şi studiul sunt impulsionate odată cu intrarea Nodului Nord în Săgetător, chiar la începutul lunii martie 2011.
citeşte tot Citeşte tot!

Horoscopul lunii februarie 2011 este dominat, în prima parte a Lunii, de tranzitele Soarelui, ale lui Mercur şi Marte prin Vărsător, care împing să ne exprimăm originalitatea şi îi favorizează pe cei care ştiu să depăşească orice fel de limitări şi constrângeri. Apoi, între 19 şi 23 februarie, Soarele, Mercur şi Marte intră în Peşti, astfel că accentul se pune pe sentimente şi pe viaţa interioară; ca urmare a aspectelor făcute de aceste planete cu Pluton din Capricorn, prea puţin din această viaţă interioară bogată ajunge la suprafaţă.
citeşte tot Citeşte tot!

Principalele aspecte planetare de la inceputul lui 2011 au in prim-plan semnul Capricornului, tranzitat de Soare, Luna, Mercur, Marte, Pluton. Prin urmare, facem planuri pe termen lung si dam dovada de multa seriozitate. Treptat apoi, planetele incep sa intre in Varsator, taram al surprizelor si al manifestarilor pline de originalitate. citeşte tot Citeşte tot!

Influența lui Marte într-un horoscop 2011 este diversă, deoarece planeta roșie străbate nu mai puțin de 9 din cele 12 semne astrale.
Marte începe anul tranzitând semnul Capricornului și îl încheie străbătând tot o zodie de pământ: Fecioara. În rest, străbate, pe rând, toate celelalte semne astrale, cu excepția Balanței, Scorpionului și Săgetătorului, cărora le va veni rândul abia în 2012.

citeşte tot Citeşte tot!

Pe parcursul lui 2010, Peştii au fost vedetele zodiacului, datorită prezenței lui Jupiter în semnul lor solar. În 2011, Jupiter își continuă drumul și le părăsește zodia, dar asta nu înseamnă că Peştii vor fi părăsiți și de noroc. Dimpotrivă, horoscopul 2011 aduce veşti bune pentru Peşti în special pe plan financiar. citeşte tot Citeşte tot!

S-a spus întotdeauna despre Vărsător că este cea mai prietenoasă zodie. În prima jumătate a anului 2011, această afirmație va fi confirmată din plin. Vărsătorii vor fi rareori văzuți singuri. Își vor petrece timpul alături de prietenii mai vechi, cu care împărtășesc diferite pasiuni, dar își vor face și amici noi, unii dintre aceștia devenind, cu timpul, persoane importante în viața lor. citeşte tot Citeşte tot!

Pentru Capricorn, cuvântul cheie ce poate fi asociat cu un horoscop 2011 este liniştea. În ceea ce priveşte familia, anul 2011 nu începe sub auspicii tocmai favorabile. În februarie și martie, persoanele apropiate vin cu tot felul de proiecte şi planuri, care nu coincid deloc cu intenţiile dumneavoastră. De aici rezultă diferite dispute verbale şi va fi destul de greu să se ajungă la un compromis. Apoi, pe parcursul primăverii şi al verii, vă veţi obişnui, încet-încet, cu schimbările care au avut loc şi le veţi accepta, neavând alternativă. citeşte tot Citeşte tot!

Pe plan sentimental, primele șase luni ale lui 2011 vor fi destul de zbuciumate pentru Săgetători. Sunt mari șanse să schimbe partenerii așa cum schimbă șosetele, având așadar relaţii multe, dar extrem de superficiale. În mare, se poate spune că avem de a face cu un comportament de Don Juan. citeşte tot Citeşte tot!

2011 vine cu vești foarte bune pentru Scorpioni, pe plan relaţional. Începând cu luna iunie și până la sfârșitul anului, ei au șanse foarte mari să își găsească partenerul de viață potrivit. Chiar și cei dezamăgiți și resemnați, care credeau că acest lucru nu mai e posibil, vor avea parte de o surpriză extrem de plăcută din partea destinului. citeşte tot Citeşte tot!

Pe plan relaţional, 2011 va fi un an foarte încărcat pentru Balanţe. Se vor încheia parteneriate pe toate planurile: sentimental, profesional, financiar, iar majoritatea vor funcționa bine, în ciuda unor inevitabile erori de parcurs.
Prima jumătate a lui 2011 va semăna foarte mult, pentru Balanţe, cu perioada verii lui 2010. citeşte tot Citeşte tot!

2010 a fost un an bun din punct de vedere relațional, iar 2011 ar trebui să consolideze ceea ce ați obținut anterior. Probabil că ați întâlnit deja marea iubire și, dacă nu ați oficializat încă relația, sunteți pe cale să o faceți. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 26 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop