Horoscop 2019 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop 2019

ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul 2019 pentru Pești, în ceea ce privește banii și cariera, bazat pe cele mai importante aspecte și tranzite planetare. Cea mai bună veste pentru Pești este că Jupiter tranzitează, timp de 11 luni, casa carierei și a imaginii publice. Mai multe amănunte, regăsiți mai jos. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul 2019 pentru Vărsător, în ceea ce privește banii și cariera, bazat pe cele mai importante aspecte și tranzite planetare. Neptun este singura planetă lentă care tranzitează una din casele banilor și ale carierei, pentru Vărsător. Însă asta nu e ceva nou, deoarece Neptun se află acolo încă din 2011. În ultimele trei luni ale lui 2019, Mercur direct, apoi retrograd, apoi din nou direct în casa a 2-a îi va ajuta pe Vărsători să se concentreze asupra relațiilor de muncă. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul 2019 pentru Capricorn, în ceea ce privește banii și cariera, bazat pe cele mai importante aspecte și tranzite planetare. Saturn își continuă tranzitul prin prima casă astrală a Capricornilor. Pe durata verii, Mercur – mai întâi direct, apoi retrograd, apoi din nou direct în casa a 8-a – le oferă Capricornilor posibilitatea de a folosi resursele și capitalul altora, pentru a face bani. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul 2019 pentru Săgetător, în ceea ce privește banii și cariera, bazat pe cele mai importante aspecte și tranzite planetare. Mai parte din acest an, nu sunt mari deosebiri față de 2018. Saturn își continuă mersul prin casa a 2-a, astfel încât lucrurile nu sunt tocmai simple, pe plan financiar, mai ales când planeta este retrogradă (între 30 aprilie și 18 septembrie). Lucrurile se schimbă abia începând cu 2 decembrie, când Jupiter intră în casa a 2-a și aduce mai multă prosperitate și noroc de bani. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Scorpion, în 2019, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte astrale. Cu Jupiter în tranzit prin casa banilor și a proprietăților între 1 ianuarie și 2 decembrie, anul se anunță unul bun pentru Scorpioni, din punct de vedere financiar. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Balanță, în 2019, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte astrale. Revenirea lui Uranus în casa a 6-a, pe data de 6 martie, aduce cheltuieli neașteptate, dar și unele venituri din surse noi. Pe de altă parte, Venus le ajută pe Balanțe să întâlnească pe cineva la locul de muncă, în primăvară, sau să înceapă o relație cu un contabil sau cu un angajat la bancă, în toamnă. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Fecioară, în 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. Planetele sociale – Jupiter și Saturn – nu influențează finanțele Fecioarei. În acest an. în schimb, vom studia efectul tranzitelor lui Mercur, planeta guvernator a acestei zodii, prin casele banilor, ale slujbei și profesiei. La rândul său, și Uranus în casa a opta va produce diferite schimbări. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Leu, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. Cu Saturn în tranzit prin casa a 6-a, nu va fi un an ușor. Cel puțin până pe 2 decembrie, când Jupiter intră în aceeași casă astrală și aduce vești mai bune, pe plan financiar. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Rac, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. În cea mai mare parte a anului, Jupiter în casa a 6-a îi ajută pe Raci sădea dovadă de mai mult profesionism și să aibă mai mult succes, la serviciu, comparativ cu anii trecuți. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Gemeni, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. La fel ca și anul trecut, cea mai mare parte a lui 2019 este destul de dificilă, din punct de vedere financiar, pentru Gemeni, din cauza tranzitului planetei Saturn prin casa a 8-a. Însă Venus (mai întâi în februarie, apoi și în decembrie) și, mai ales, Jupiter (începând cu 2 decembrie) încep să aducă și tot mai multe vești bune. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Taur, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. De pe 1 ianuarie și până pe 2 decembrie 2019, Jupiter tranzitează casa a 8-a a Taurului, aducând prosperitate și ajutându-i pe cei născuți sub acest semn astral să s descurce foarte bine în afaceri. Feriți-vă însă de practici îndoielnice, aflate la limita legii sau a bunului simț, atunci când Jupiter retrogradează! citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Berbec, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. 2019 este un an important pentru cariera Berbecului, deoarece atât Saturn (pe toată durata anului), cât și Jupiter (începând cu data de 3 decembrie) tranzitează casa a zecea, casă a profesiei și a imaginii publice. Pe de altă parte, Uranus în casa banilor aduce și el vești spectaculoase, pentru Berbec. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop