loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop 2020

ZODIAC ZILNIC
Peștii au un an cu destule evenimente, pe plan amoros. Pasiunea îi poate direcționa pe căi aventuroase, în iunie și iulie, dar lucrurile revin la normal toamna, alături de un partener stabil și de încredere. Pe plan financiar, lucrurile se vor regla chiar mai târziu, spre sfârșitul anului. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vărsătorii sunt vedetele anului 2020, deoarece atât Saturn (între martie și iulie, apoi din nou în decembrie), cât și Jupiter (tot în decembrie) încep să le tranziteze semnul solar. Pe 21 decembrie, Marea Conjuncție Jupiter-Saturn are loc chiar în Vărsător și îi determină să ia decizii de schimbare radicală, vizând în primul rând propria persoană, propriul mod de a fi. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2020 este un an în care multe lucruri se lămuresc pe plan financiar, pentru Capricorn. Anul începe cu o evaluare cât se poate de realistă a situației și se încheie cu tranzacții majore, în a doua parte a lunii decembrie. Pe plan amoros, e vremea pentru mai multă deschidere față de partener. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2020 este un an care se dovedește favorabil pentru Săgetător în special pe plan financiar. Semnele bune se văd încă de la începutul anului, pentru ca cele mai mari realizări să fie obținute în octombrie, noiembrie și decembrie. Pe plan amoros, evoluțiile vor fi mai sinuoase, nativii având nevoie de parteneri înțelegători și răbdători. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2020 vine cu mai multe perioade faste pentru Scorpion, pe plan relațional: un plus de pasiune la sfârșit de februarie, o viață de cuplu împlinită în aprilie și mai, trăiri intense alături de partener la sfârșit de octombrie. Pe plan profesional, vara aduce șansele cel mai bune. Sfârșitul de an îi regăsește mai familiști decât oricând. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2020 aduce – în trei ocazii, dispuse echilibrat pe parcursul anului – oportunități interesante pentru Balanțe, pe plan financiar. În iubire, lucrurile sunt ceva mai complicate pe parcursul anului. În decembrie însă, o întâlnire fericită sau o decizie majoră va avea urmări pozitive, resimțite inclusiv anul următor. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2020 este un an în care viața amoroasă a Fecioarelor va cunoaște îmbunătățiri majore. Indiferent dacă acestea devin vizibile în primele luni ale anului sau abia în octombrie-noiembrie, cert e că, la sfârșitul anului, lucrurile vor sta mai bine decât la început. În decembrie, e de așteptat ca nativii să renunțe la o serie de obiceiuri dăunătoare sănătății și să adopte un stil de viață mai echilibrat. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2020 este un an în care au loc diferite reglaje pentru Leu, în activitatea de la serviciu. Trebuie să se ocupe de amenajarea spațiului în care lucrează, dar și de îmbunătățirea relațiilor cu colegii. Pe plan amoros, lucrurile nu sunt tocmai simple, iar la sfârșit de an e de așteptat să fie luată o decizie majoră. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2020 este un an important pentru Rac, în primul rând din punct de vedere al relațiilor. Partenerii sunt supuși unor teste și, în funcție de răspuns, Racii vor ști cum să procedeze mai departe. Pe plan financiar, diversificarea surselor de venit ar trebui să constituie o prioritate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
2020 este un an în care Gemenii sunt concentrați în primul rând pe planul relațional. Jupiter îi ajută să devină tot mai atrăgători și să facă progrese, în timp ce Saturn vorbește despre asumarea unor noi responsabilități, în cuplu. Pe plan financiar, Gemenii au șansa de a-și diversifica sursele de venit. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Pentru Taur, 2020 e un an cu evoluții majore în primul rând pe plan profesional. Nativii traversează câteva perioade dificile, însă totul se reglează în decembrie, care aduce șanse de evoluție greu de anticipat mai devreme. Pe plan amoros, sunt mai multe perioade în care nativii strălucesc, își fac cunoscute calitățile și atrag cu ușurință noi parteneri. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Pentru Berbec, 2020 este un an de maximă importanță în primul rând pe plan profesional. Atât Jupiter, cât și Saturn tranzitează casa profesiei, aducând o serie de oportunități de schimbare și îndemnuri spre dezvoltate. La sfârșit de an, Berbecii vor simți o puternică nevoie de a fi liberi, de a-și spori independența. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm cele mai importante evenimente astrologice din 2020. Anul începe spectaculos, cu Saturn în conjuncție cu Pluton, în ianuarie, și se încheie și mai spectaculos, cu Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn, din decembrie. Ne vom referi, de asemenea, la tranzitele prin zodii ale lui Jupiter și Saturn, la eclipse de soare și de lună, la superluni și la luna albastră din octombrie. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 13 din 13
loading...

loading...
Horoscop