loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop lunar 2014

ZODIAC ZILNIC
Luna decembrie 2014 aduce modificări importante în destinul nostru, datorită faptului că trei planete grele se află în prim-plan, schimbându-și vibrația: Jupiter, Saturn și Uranus. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalul eveniment astral din noiembrie 2014 are loc pe data de 16, când Neptun își încetează retrogradarea (începută pe 9 iunie). Planetă a idealurilor înalte, dar și a iluziilor și dezamăgirilor, îi va aduce cu picioarele pe pământ pe toți cei care au construit diferite iluzii, pe durata verii și a începutului de toamnă. După această dată, dorințele noastre încep să se bazeze mai mult pe elemente reale și înțelegem că, pentru a le împlini, e nevoie de eforturi proprii, nu de daruri căzute din cer. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Octombrie 2014 este o lună în care ne construim viitorul. Pe data de 13, Nodul Nord (reprezentând chiar scopul vieții, principalul scop pe care trebuie să îl atingă fiecare dintre noi) face o conjuncție cu Soarele, astfel că luăm decizii importante și ne fixăm obiectivele.
Pe 20 octombrie, același Nod Nord face un aspect pozitiv (un sextil) și cu Jupiter in Leu. Astfel, putem găsi sprijinitorii, precum și calea de a transpune în realitate deciziile luate cu o săptămână mai devreme. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna septembrie aduce momentul de maxim echilibru al echinocțiului de toamnă, urmat de Luna nouă în Balanță – în zilele de 23 și 24 septembrie e bine să ne propunem lucruri noi, să privim spre viitor, îndeosebi pe plan relațional și în tot ceea ce implică originalitate, creativitate și frumusețe. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cu Soarele (timp de trei săptămâni), Mercur (două săptămâni) și Venus (o săptămână) în Gemeni, iunie 2014 este o lună a diversității și a experiențelor noi. Călătorim, ne vedem și vorbim cu tot felul de oameni, ne părăsim de mai multe ori mediul obișnuit, pentru a trăi experiențe noi, din care învățăm tot felul de lucruri folositoare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna mai aduce cu sine tot mai multă armonie, pe măsură ce mai întâi Mercur, apoi Venus își tranzitează propriul domiciliu (Gemeni, respectiv Taur), adică semnele astrale în care se simt cel mai bine și de unde își exercită influențele într-un mod puternic și favorabil.
De asemenea, revenirea lui Marte în mers direct, pe data de 20 mai, reprezintă o altă bornă importantă, de la care putem începe iarăși să acționăm cu mai mult succes, inclusiv când e vorba de colaborări și parteneriate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Aprilie 2014 este o lună în care Pluton din Capricorn se află în prim-plan, și nu neapărat cu un rol pozitiv. El încearcă din toate puterile să ne disciplineze, ceea ce nu ne face plăcere, mai ales când atâtea planete se află în Berbec. Cuadraturile care rezultă de aici ne fac să simțim că nu ne putem impune voința, că acțiunile noastre sunt mai mereu blocate, dintr-o cauză sau alta. Cu atât mai mult că și Marte din Balanță face o cuadratură cu Pluton, în Luna aprilie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Ianuarie 2014 începe şi se încheie cu o lună nouă: pe data de 1 în Capricorn, iar pe data de 30 în Vărsător. E un semn bun, pentru prima lună a unui an în care fiecare dintre noi şi-a pus multe speranţe.
Mai este de remarcat retrogradarea lui Venus în Capricorn, care ia sfârşit abia pe 30 ianuarie. Până atunci, planeta iubirii nu se manifestă la potenţial maxim, astfel că nu ne putem bucura aşa cum ne-am dori de plăcerile iubirii. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna martie 2014 începe în forţă, din punct de vedere astrologic, cu 7 aspecte astrale importante în primele şase zile ale lunii. Chiar pe data de 1 martie, sâmbătă, Luna nouă în Peşti ne dă curaj să ne dezvăluim sentimentele sau chiar ne face să ne îndrăgostim.
Apoi, începe un adevărat joc al planetelor retrograde: Marte şi Saturn intră în mers retrograd în Balanţă, respectiv Scorpion, în timp ce Jupiter îşi reia mersul direct prin semnul Racului. Schimbări interioare majore, care ne influenţează inclusiv relaţiile.
Apoi, echinocţiul de primăvară de pe data de 20 şi Luna nouă de pe 30 marchează adevăratul început al anului astronomic. Pe baza cunoaşterii acumulate până acum, când am stat mai mult la cutie, demarăm în forţă proiecte noi. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna februarie 2014 are două particularităţi, din punct de vedere astrologic: pe de o parte, Mercur e retrograd mai bine de trei săptămâni, iar pe de altă parte lipseşte aspectul de Lună nouă.
Februarie e prins între două luni în care Luna nouă apare de două ori: ianuarie şi martie. Astfel că acest aspect favorabil începuturilor lipseşte, în a doua lună a lui 2014. În consecinţă, avem mai puţină iniţiativă şi idei noi.
Retrogradarea lui Mercur are un efect de turn Babel asupra noastră, încurcând limbile şi îngreunând comunicarea.
În schimb, prezenţa mai multor planete în Peşti ne conferă deschidere pe plan emoţional şi ne ajută să ne apropiem de cei dragi. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna ianuarie 2014 este una plină, din punct de vedere astrologic. Semne bune anul are încă de la început, deoarece 1 ianuarie aduce o Lună nouă în Capricorn şi, pe 30, avem o altă lună nouă, în Vărsător. Sunt semne de început de proiecte, de asumare a unei noi libertăţi şi independenţe.
Practic, până spre 20 ianuarie, elaborăm planuri pe termen lung, după care primim tocmai influenţele de care avem nevoie pentru a materializa aceste planuri, pentru a le transpune în practică. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 11 din 11
loading...

loading...
Horoscop