Horoscop Lunar 2015 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop lunar 2015

ZODIAC ZILNIC
Nativii fiecărui semn astral sunt luați la întrebări de Saturn, în legătură cu ceea ce au realizat în diferite domenii ale vieții: Scorpionul răspunde în legătură cu modul în care s-a dezvoltat ca persoană, în care își folosește darurile și talentul cu care s-a născut. Săgetătorul e invitat să e ocupe mai mult de latura spirituală a lucrurilor. Capricornul... citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Mai 2015 e o lună destul de complicată, din punct de vedere astrologic. Există totuși și zile luminoase: data de 16 mai e excelentă pentru cereri în căsătorie, nunți sau încheiat contracte de colaborare, iar data de 28 maie foarte potrivită pentru a lua decizii importante pentru viitorul nostru. Cu o condiție: să ne consultăm cu cei dragi, înainte de a schița aceste planuri.
Iată cărui domeniu trebuie să-i acorde atenție nativii fiecărei zodii în luna mai, pentru a evita problemele și a-și spori potențialul de succes: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Aprilie începe zbuciumat, cu o eclipsă de Lună care zguduie planul relațional încă de pe data de sâmbătă, 4. Există riscul apariției unor certuri serioase și chiar al unor despărțiri definitive, în cuplurile care au fost construite pe mofturi și pe interese și în care nu iubirea e cea care joacă rolul principal. În schimb, cei care se iubesc cu adevărat și sunt sinceri cu partenerul vor depăși fără probleme acest eveniment astral.
Pe 8 aprilie vine cea mai bună veste a ultimelor luni: Jupiter își încetează retrogradarea și revine în mers direct, în semnul Leului. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Martie 2015 aduce multe provocări, în viața noastră, astfel că va trebui să ne folosim la maxim capacitățile, pentru a face față și chiar a evolua. În primul rând, vorbim despre a șaptea și ultima cuadratură dintre Uranus și Pluton. Acest aspect stresant, care se tot repetă din 2012, sporește tensiunea și aduce tot felul de provocări. Acolo unde schimbarea nu este realizată de bună-voie, ea este, uneori, impusă cu forța. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna februarie începe cu Mercur retrograd în Vărsător, ceea ce le provoacă probleme tuturor adepților înnoirii, celor care au idei originale și vor să se facă înțeleși. Planeta își recapătă mersul direct pe 12 februarie și abia de atunci înainte permite deblocarea acestor planuri și crearea propriu-zisă a viitorului, așa cum ni l-am imaginat sau l-am proiectat.
Atrage atenția și faptul că, în cea mai mare parte a lunii, Marte și Venus se află în apropiere una de cealaltă; cele două planete intră ambele în Pești pe 20 februarie, pentru ca pe data de 22 să facă o conjuncție. E o șansă pentru cupluri și pentru tot ceea ce înseamnă relații și armonie între masculin și feminin. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 5 din 5
loading...

loading...
Horoscop