Horoscop Lunar 2016 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop lunar 2016

ZODIAC ZILNIC
În noiembrie, Luna plină în Taur ne ajută să revenim cu picioarele pe pământ și să ne ocupăm așa cum se cuvine de lucrurile materiale. În schimb, Luna nouă în Săgetător ne îndeamnă să ne extindem conștiința și să ne fixăm scopuri îndrăznețe. Pe 19 noiembrie, Neptun revine în mers direct și ne învață cum să folosim imaginația pentru a crea o viață pe placul nostru. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Octombrie 2016 se remarcă printr-o caracteristică cu totul specială: în această lună calendaristică are loc de două ori (pe 1 și pe 30) fenomenul de Lună nouă. Un astfel de eveniment poartă numele de Lună neagră și se consideră că ritualurile îndeplinit acum au o forță mult mai mare decât de obicei. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna septembrie aduce echilibru pe mai multe planuri, și nu numai datorită echinocțiului de primăvară, când ziua e egală cu noaptea iar Soarele în Balanță aduce armonie pe plan relațional. Pluton își încetează mersul retrograd, sprijinind construirea unei reputații de succes, iar Marte în Capricorn îi avantajează pe cei care știu să facă planuri pe termen lung, cu răbdare și constanță. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În august 2016, Saturn își încetează mișcarea retrogradă și revine în mers direct, în semnul Săgetătorului. Dacă până acum ne-a forțat să acumulăm experiență de viață și cunoaștere, acum ne invită să ne fixăm scopuri pe termen lung, precum și strategia necesară pentru îndeplinirea acestor scopuri. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În luna iulie 2016, planeta Uranus intră în mers retrograd, până spre sfârșitul lui decembrie, și ne obligă să privim înainte, în viitor, și să renunțăm la obiceiuri depășite, care aparțin deja trecutului. Pe de altă parte, intrarea succesivă în semnul Leului a lui Venus (pe 12 iulie), Mercur (pe 14 iulie) și a Soarelui (pe 22 iulie) aduce mai multă naturalețe, în comportamentul fiecăruia dintre noi. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În luna iunie 2016, Neptun intră în mers retrograd, aducând tentația visării și a îndepărtării de realitate. De fapt însă, pentru a putea face ceva care să conteze, primul pas este tocmai cel opus: să încetăm să mai trăim într-o lume imaginară și să începem să înfruntăm realitatea. Paradisurile artificiale sunt doar pentru ratați. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Mai 2016 începe sub o presiune formidabilă, cu nu mai puțin de 5 corpuri cerești în mers retrograd: Mercur, Marte, Jupiter, Saturn și Pluton. Ne confruntăm cu efectele acțiunilor noastre trecute, suntem puși din nou față în față cu situații și împrejurări în care nu ne-am descurcat tocmai bine. Pe 9 și pe 22 mai, când Jupiter și Mercur revin în mers direct, o parte din această presiune dispare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna aprilie vine cu o veste bună, pentru cei care nu au profitat cum se cuvine de echinocțiul de primăvară și nu au folosit energia începutului, foarte puternică atunci. Luna nouă din Berbec, de pe 7 aprilie, reprezintă o altă ocazie perfectă pentru proiecte noi, pentru a marca un debut. În rest, nu mai puțin de trei planete – Marte, Pluton și apoi Mercur – își încep retrogradarea în a doua parte a acestei luni, determinându-ne să verificăm diferite idei și acțiuni din trecut și să aducem schimbările necesare, la locul potrivit. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Martie 2016 începe sub semnul emoțiilor și al imaginației, deoarece Soarele, aflat deja în Pești la începutul lunii, e însoțit în acest semn și de Mercur, și de Venus. Luna nouă în Pești de pe 1 martie (însoțită și de o eclipsă de Soare, care nu e însă vizibilă din România) reprezintă un moment de maximă sensibilitate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Februarie 2016 este o lună relativ liniștită din punct de vedere astrologic, fără schimbări majore de vibrație. Jupiter își continuă mersul retrograd prin Fecioară, aducând diferite corecții în obiceiurile noastre de zi cu zi, inclusiv în cele care au un impact asupra stării de sănătate. Marte din Scorpion face câte un sextil cu Pluton și cu Jupiter, dându0ne mai multă determinare, capacitate de analiză și constanță, în lucrul pentru împlinirea dorințelor noastre. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Ianuarie 2016 se remarcă printr-un început abrupt, cu două planete importante ce intră în mers retrograd în primele opt zile ale anului. Este vorba de Mercur, retrograd în Vărsător și Capricorn între 2 și 25 ianuarie, și de Jupiter, retrograd în Fecioară până pe data de 9 mai. Nu scăpăm așadar prea repede de problemele de anul trecut, ci acestea ne apar din nou în față, revenindu-ne sarcina de a găsi noi modalități de rezolvare (a lor) și de evoluție (a noastră). citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cele mai importante tranzite și aspecte astrale din decembrie 2016: Luna plină de pe 14 decembrie și Luna nouă de pe 29 decembrie, trigonul între Saturn și Uranus, opoziția dintre Jupiter și Uranus. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop