Horoscop Lunar 2018 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop lunar 2018

ZODIAC ZILNIC
După aproape treisprezece luni petrecute în Scorpion, Jupiter părăsește această zodie și, pe 8 noiembrie, intră în Săgetător. Pe durata acestui nou tranzit, ne cere să ne lărgim orizontul, să fim mai deschiși, să înțelegem inclusiv ceea ce e diferit de noi. Planeta va rămâne în această zodie până pe 2 decembrie 2019. Mai jos, vă prezentăm cele mai importante aspecte planetare și tranzite astrale din noiembrie 2018: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În această lună, cu Venus în mers retrograd în Scorpion (până pe 31 octombrie, după care, până pe 16 noiembrie, se întoarce în Balanță), avem nevoie de mai mult spațiu personal în relații. Nu e ușor de realizat dar, acolo unde există iubire, se ajunge și la înțelegere și acceptare reciprocă. Pe 24 octombrie, Luna plină din Taur ne aduce cu picioarele pe pământ și ne obligă să ne ocupăm de chestiuni practice. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În septembrie 2018, două planete majore își reiau mersul direct, după mai multe luni de retrogradare. La începutul lunii, pe 6 septembrie, Saturn revine în mers direct în Capricorn, anunțând faptul că avem mai mari șanse să învățăm ce este auto-disciplina, aplicată îndeosebi pe plan profesional. La sfârșitul lunii, pe 30 septembrie, Pluton își reia și el mersul direct, în același semn al Capricornului. E vremea să ne îmbunătățim imaginea publică, demonstrând faptul că am învățat ce era de învăța, din experiențele sociale ale ultimelor luni. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În această lună, Marte își încheie retrogradarea (începută pe 26 iunie). După ce se mișcă în sens retrograd în Vărsător până pe 13 august și apoi în Capricorn, pe 27 august, planeta revenită în mers direct ne ajută să ne dezvoltăm abilitatea de a obține profit din orice proiect în care ne implicăm. Mercur revine și el în mers direct, pe 19 august, în Leu, ajutându-ne să ne deblocăm creativitatea. Pe de altă parte, Uranus retrograd în Taur, începând cu data de 7 august, lansează provocări pe plan financiar, fiecare încercând să descopere noi căi de a-și câștiga independența și prosperitatea. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Pe 10 iulie, Jupiter își încheie mișcarea retrogradă și revine în mers direct, în semnul Scorpionului. În ultimele patru luni, am învățat cum să facem față unor emoții puternice și am aprofundat ideea de transformare de sine. De acum înainte, această planetă ne va ajuta mai mult pe plan financiar, iar pe unii dintre noi îi va face să se intereseze mai mult de ocultism și esoterism. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În iunie 2018, Neptun (pe 18 iunie) și Marte (pe 26 iunie) intră în mers retrograd. Imaginația necontrolată și visarea cu ochii deschiși se numără printre problemele care ne pot afecta, din cauza retrogradării lui Neptun, în timp ce, cu Marte retrograd în Fecioară, trebuie făcute eforturi pentru a îmbunătăți ritmul de lucru și atmosfera de la serviciu. Pe de altă parte Venus în Leu ne face mai creativi, începând cu data de 13 iunie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În mai 2018, Uranus schimbă zodia, după 8 ani petrecuți în semnul Berbecului. Pe data de 15 mai, planeta intră în Taur, astfel că unii dintre noi vor deveni și mai încăpățânați decât erau până acum, apărându-și propriile idei și principii până în pânzele albe. Pe de altă parte, Marte intră în Vărsător pe data de 16 mi și ne ajută să ne folosim energia și să acționăm în modalități noi, cu multă originalitate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Aprilie 2018 este prima lună normală din acest an, din punct de vedere al fazelor lunii. Într-adevăr, în ianuarie am avut de două opri fenomenul de lună plină, în februarie nu a existat nicio lună plină, iar martie am avut de a face, din nou, cu două luni pline în aceeași lună calendaristică. În aprilie, fenomenul de lună plină se manifestă o singură dată, pe 30 aprilie, în Scorpion, făcându-ne conștienți de cele mai profunde dorințe ale noastre. Tot în această lună, Saturn (pe 17 aprilie) și Pluton (pe 22 aprilie) intră în mers retrograd, cerând mai multă organizare și disciplină. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Martie 2018 este o lună specială, deoarece se manifestă de două ori fenomenul de Lună plină (la fel ca în ianuarie acest an, dând naștere fenomenului cunoscut sub numele de Lună albastră). Este mai întâi Luna plină în Fecioară, de pe 2 martie, iar apoi Luna plină în Balanță, de pe 31 martie. Dacă prima dintre ele ne îndeamnă să nu mai încercăm să facem totul perfect, cea de-a doua ne amintește că fără provocări și fără opoziții nu există nici evoluție. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Februarie 2018 este o lună cu o particularitate ciudată: nu are loc fenomenul de Lună plină! În acest an, Luna plină în Leu a avut loc pe 31 ianuarie, în timp ce Luna plină în Fecioară va avea loc pe 1 martie, astfel că în luna februarie nu există acest aspect astral. Este un lucru care se întâmplă de numai patru sau cinci ori, în fiecare secol. Ultimul an în care avusesem o lună februarie fără lună plină a fost în 1999. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 10 din 10
loading...

loading...
Horoscop