loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop lunar 2019

ZODIAC ZILNIC
Găsiți aici cele mai importante tranzite și aspecte astrale din octombrie 2019. Pluton, planetă retrogradă încă de pe 24 aprilie, își reia mersul direct în Capricorn, începând cu 3 octombrie. Pentru a obține recunoaștere socială și profesională, e nevoie să facem unele schimbări interioare (am înțeles despre ce schimbări e vorba în ultimele cinci luni). Tot la început de lună (pe 4 octombrie), Marte intră în Balanță și sprijină în special eforturile făcute în echipă, în cadrul unor parteneriate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Găsiți aici cele mai importante tranzite și aspecte astrale din septembrie 2019. Avem de face cu o puternică energie de pământ, în prima jumătate a acestei luni. Soarele, Mercur, Venus și Marte tranzitează Fecioara, în timp ce Saturn și Pluton se află în Capricorn, iar Uranus tranzitează Taurul. Elementul pământ ne conferă un mai puternic simț al datoriei și al responsabilității. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din august 2019. Această lună încep spectaculos, cu Luna nouă în Leu de pe data de 1 august. Acest aspect astral ne îndeamnă să ne redescoperim natura noastră autentică și să facem eforturi spre a dobândi măreția. În a doua jumătate a lui august, Marte, Venus, Soarele și Mercur intră în Fecioară, astfel încât curățenia, ordinea, începutul unei diete sănătoase sau al unui program de exerciții fizice devin prioritare pentru mulți dintre noi. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din iulie 2019. Chiar la începutul acestei luni, pe 1 iulie, Marte intră în Leu, aducând mai multă pasiune în viețile noastre și mai ales în relații. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din iunie 2019. Această lună începe cu Luna nouă din Gemeni, de pe data de 3 – o zi potrivită pentru a iniția proiecte ce implică studiu sau orice alt tip de muncă intelectuală. De asemenea, o zi în care putem deschide noi canale de comunicare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din mai 2019. Mercur în Berbec e foarte activ în primele zile ale lunii, astfel încât devenim mai spontani, totul fiind mai imprevizibil, dar și mai distractiv. Apoi, cu Mercur (pe 6 mai) și Venus (pe 15 mai) însoțind Soarele în Taur, devenim mai practici și mai eficienți. După 16 mai, Marte în Rac aduce mai multă circumspecție, înainte de acțiune. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din aprilie 2019. Pe data de 5 aprilie, Luna nouă în Berbec aduce o energie puternică, ce ne ajută să inițiem diferite proiecte și ne sporește nevoia de independență. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Pe 6 martie, Uranus revine în Taur, semn pe care planeta o va tranzita până în 2026. Unii dintre noi devin foarte încăpățânați. În unele cazuri, asta e bine, deoarece persoanele încăpățânate dau dovadă de constanță și perseverență, dar există și riscul de a nu ne adapta unor situații noi și de a pierde oportunități. Pe 20 martie, Soarele intră în Berbec, acest echinocțiu de primăvară fiind o zi bună pentru a iniția noi proiecte personale. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Pe 4 februarie, Luna nouă din Vărsător ne îmbunătățește viața socială, ajutându-ne inclusiv să ne facem noi prieteni. Începând cu 14 februarie, când Marte intră în Taur, împământarea și conectarea cu lucrurile concrete, materiale devin tot mai importante. În relații, respectăm mai mult valorile tradiționale, astfel că nu e tocmai vremea potrivită pentru a inova și a face experimente. Pe 19 februarie, Luna plină în Leu reprezintă vremea potrivită pentru exprimare de sine, cu naturalețe, creativitate și originalitate. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 9 din 9
loading...

loading...
Horoscop