loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop lunar 2019

ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din mai 2019. Mercur în Berbec e foarte activ în primele zile ale lunii, astfel încât devenim mai spontani, totul fiind mai imprevizibil, dar și mai distractiv. Apoi, cu Mercur (pe 6 mai) și Venus (pe 15 mai) însoțind Soarele în Taur, devenim mai practici și mai eficienți. După 16 mai, Marte în Rac aduce mai multă circumspecție, înainte de acțiune. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vă prezentăm principalele tranzite planetare și aspecte astrale din aprilie 2019. Pe data de 5 aprilie, Luna nouă în Berbec aduce o energie puternică, ce ne ajută să inițiem diferite proiecte și ne sporește nevoia de independență. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Pe 6 martie, Uranus revine în Taur, semn pe care planeta o va tranzita până în 2026. Unii dintre noi devin foarte încăpățânați. În unele cazuri, asta e bine, deoarece persoanele încăpățânate dau dovadă de constanță și perseverență, dar există și riscul de a nu ne adapta unor situații noi și de a pierde oportunități. Pe 20 martie, Soarele intră în Berbec, acest echinocțiu de primăvară fiind o zi bună pentru a iniția noi proiecte personale. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Pe 4 februarie, Luna nouă din Vărsător ne îmbunătățește viața socială, ajutându-ne inclusiv să ne facem noi prieteni. Începând cu 14 februarie, când Marte intră în Taur, împământarea și conectarea cu lucrurile concrete, materiale devin tot mai importante. În relații, respectăm mai mult valorile tradiționale, astfel că nu e tocmai vremea potrivită pentru a inova și a face experimente. Pe 19 februarie, Luna plină în Leu reprezintă vremea potrivită pentru exprimare de sine, cu naturalețe, creativitate și originalitate. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 4 din 4
loading...

loading...
Horoscop