loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop săptămânal

ZODIAC ZILNIC
Planetele cele mai active în această săptămână sunt Marte, Uranus și Pluton, care dau o combinație destul de explozivă. Există un risc de certuri, astfel că e preferabil să oferim timp și pentru activități liniștitoare, chiar pentru o meditație, unde e posibil. Uranus retrograd în Taur începe să ne împingă spre obținerea independenței financiare. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Conjuncția Jupiter-Pluton de marți ne ajută să descoperim resurse de care până acum nu am fost conștienți. Joi, revenirea lui Saturn în Scorpion cere mai multă organizare și disciplină, care vor fi însă greu de respectat duminică, zi cu Lună plină și eclipsă de Lună. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Lucrurile importante se întâmplă, în această săptămână, începând de joi. Mercur retrograd ne face să avem reacții emoționale chiar și atunci când ar fi mai potrivit să gândim rațional. Sâmbătă, Soarele intră în Rac, iar duminică, luna nouă în aceeași zodie sporește mult sensibilitatea. Avem nevoie să oferim și să primim afecțiune. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
A doua săptămână din iunie ne permite să ne organizăm viața așa cum credem noi de cuviință, fără a fi deturnați de influențe astrale spectaculoase. Neptun este activ în această săptămână, prin influențele astrale de joi, respectiv duminică, pe care le găsiți descrise mai jos. Iată cum va fi influențată fiecare zodie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină în Săgetător este însoțită de o eclipsă de Lună, creând o energie cu totul specială în jurul datei de 5 iunie. Acest fenomen nu a mai avut loc din ianuarie, iar acum ne obligă să ridicăm ochii din pământ și să înțelegem mai bine imaginea de ansamblu, în fiecare acțiune și proiect în care suntem implicați. De asemenea, favorizează practica spirituală. iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Avem parte de o săptămână destul de liniștită, în care singura schimbare majoră e reprezentată de începutul tranzitului planetei Mercur prin semnul Racului. Gândurile ne sunt influențate în tot mai mare măsură de emoții. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Miercuri și vineri sunt cele două zile cu evenimente astrale importante, din această săptămână. Miercuri, 20 mai, Soarele în Gemeni accentuează curiozitatea și dorința de schimbare. Vineri, 22 mai, Luna nouă în același semn astral ne ajută să inițiem comunicarea în contexte în care mai înainte nu aveam curaj să facem acest lucru. De asemenea, putem începe să studiem ceva nou. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna 11-17 mai este cea mai aglomerată, din punct de vedere astrologic, din această primă jumătate a anului. Nu mai puțin de trei planete (Saturn, Venus și Jupiter) își încep retrogradarea, obligându-ne – sau mai degrabă ajutându-ne – să revedem ceea ce nu am făcut cum trebuie în ultimele luni. Fiecare trebuie să găsească propriile soluții de remediere a lucrurilor.
În paralel, alte două planete, Mercur și Marte, schimbă zodia, contribuind și ele la redesenarea aproape completă a tabloului astral actual. Într-adevăr, influențele de peste o săptămână vor fi mult diferite de cele actuale. Vă prezentăm principalele tranzite și aspecte astrale, apoi modul în care este influențată fiecare zodie:
citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină în Scorpion este cel mai important eveniment astrologic din această săptămână. Ea aduce un mare potențial de transformare. Dacă sunt aspecte din viața proprie pe care vreți, dar nu reușiți să le schimbați, acum aveți șanse sporite să reușiți. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Intrarea lui Mercur în semnul Taurului (luni, 27 aprilie) reprezintă cel mai important eveniment astrologic din această săptămână. Aduce mai multă răbdare și seriozitate în comunicare, după graba și agitația specifice lui Mercur în Berbec. Apoi, finalul de săptămână poate aduce diferite mărturisiri neașteptate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Prima parte a săptămânii e destul de complicată, parcă pentru a le da dreptate superstițioșilor, nemulțumiți că intervalul începe cu ziua de 13. Simțim că lucrurile se mișcă greu, nu evoluează în direcția dorită. Săptămâna se încheie cu intrarea Soarelui în Taur, care ne face să apreciem munca susținută, răbdarea și seriozitatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină în Balanță, de miercuri, pune accent pe viața de cuplu. Când petrec mai mult timp împreună, cuplurile își pot vedea relația așa cum este în realitate. Nu iese la suprafață nimic altceva decât ceea ce existase întotdeauna acolo, doar că – luați cu altele – mai înainte nu i-ați acordat atenția necesară. De sâmbătă, Mercur în Berbec ne dă tot felul de impulsuri pe plan intelectual . citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop