Horoscop Saptamanal 2014 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop saptamanal 2014

ZODIAC ZILNIC
2015 începe cu o nevoie de libertate, de a ne afirma propria independență. Venus intră în Vărsător pe 3 ianuarie, alăturându-i-se lui Marte și accentuând această dorință de a face lucrurile așa cum simțim, în conformitate cu propria noastră personalitate, dincolo de reguli învechite și de norme social acceptate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Când o fi norocul să-și întoarcă pasul, nu aduce anul, ce aduce ceasul – spunea Anton Pann. În primele două zile ale acestei săptămâni, ceasul aduce, într-adevăr, mai multe schimbări decât în luni întregi din anul care se apropie de final. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Deși Soarele va ajunge în Capricorn abia la începutul săptămânii viitoare, intrăm încă de acum sub influența acestui semn astral guvernat de seriosul și răbdătorul Saturn. Miercuri (deci în chiar ziua săptămânii pe care o guvernează), Mercur intră în Capricorn, aducând mai multă seriozitate în discuții și chiar în modul de a gândi. Devenim preocupați, pe măsură ce se apropie sfârșitul de an, de lucrurile cu adevărat importante, uitând de nimicurile strălucitoare și zgomotoase ale vieții de zi cu zi. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna 8-14 decembrie începe abrupt, cu intrarea lui Jupiter în mers retrograd, care începe luni și durează patru luni de zile. Primesc avertismente cei care fac abuz de putere, cei care ocupă o poziție privilegiată, dar nu folosesc cum se cuvine aceste avantaje. De asemenea, destinul ne cere să aducem o contribuție proprie, originală, în activitățile și proiectele în care ne implicăm. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Intrarea lui Marte în Vărsător, care va avea loc vineri, 5 decembrie, ne oferă o senzație de libertate și o dorință de a acționa liber, în acord cu propriile idealuri. Marte pășește astfel în zodia guvernată de Uranus, planetă care face, în această săptămână, și două aspecte favorabile, cu Soarele și cu Mercur. Este, așadar, o perioadă a surprizelor, a evoluției în salturi, în care sunt avantajați cei originali. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Mercur, responsabil cu învățarea, comunicarea și drumurile, este una dintre cele mai active planete, pe parcursul acestei săptămâni. Conjuncția cu Saturn de miercuri așează lucrurile după o perioadă frământată, de lupte pentru putere. Pasiunile se liniștesc și se decide cursul de acțiune pentru perioada următoare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În săptămâna 17-23 noiembrie, au loc două evenimente astrale, ambele în aceeași zi: Soarele intră în Săgetător și face o conjuncție cu Luna, chiar pe primele grade ale acestui semn astral, aproape la limita dintre Scorpion și Săgetător.
Intrarea Soarelui în Săgetător potolește o parte din pasiunile care s-au dezlănțuit în ultima lună (vizibile mai ales pe scena politică, în campania electorală, dar care s-au manifestat și în relațiile intime, în viața de zi cu zi). Devenim mai raționali și vedem imaginea de ansamblu, gândind lucrurile pe termen lung, dincolo de realitatea imediată. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Au loc evenimente importante, în această săptămână încărcată cu energia specifică Lunii pline de vineri. Interesul pentru bani, putere, dar și pentru plăcerile senzuale, care domină semnul Scorpionului, este cel care ne determină acțiunile și care poate duce la ciocniri memorabile, între persoanele cu naturi puternice. Orgoliile se izbesc, interesele de asemenea, iar armele alese de combatanți nu se remarcă nici prin sportivitate, nici prin moralitate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Așa cum ne-am obișnuit deja în această lună, săptămânile tumultuoase, cu agitație și schimbări majore, au fost urmate, de fiecare dată, de câte o săptămână liniștită, de parcă astrele ne-ar oferi timpul necesar pentru a înțelege ceea ce tocmai ni s-a întâmplat. După eclipsa, Luna nouă și planetele intrate în Scorpion în ultimele 7 zile, acum urmează o astfel de săptămână: fără provocări majore, cu un ritm mai degrabă lin. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Au loc eveniment majore, pe parcursul acestei săptămâni. Nu mai puțin de 3 corpuri cerești trec în alt semn astral, ceea ce produce schimbări importante și în viața noastră. E vorba de Soare și Venus, care intră joi în Scorpion, și de Marte, care începând de duminică se află în semnul Capricornului.
În încărcata și frământata zi de joi, 23 octombrie, are loc și Luna nouă în Scorpion, dublată de o eclipsă parțială de Soare. Duminică, Mercur își reia mersul direct prin semnul Balanței, iar odată cu încetarea retrogradării sale și comunicarea începe să meargă mai bine. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
După tumultul de săptămâna trecută, cu Lună plină, eclipsă și tot felul de aspecte complicate, în următoarele 7 zile astrele ne oferă un răgaz. Avem parte numai de conjuncții și de sextile, astfel că ne putem bucura în voie de latura frumoasă a vieții. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Ne așteaptă o săptămână încărcată și complicată, în care Luna plină de miercuri (dublată de o eclipsă totală de Lună) nu e decât una din numeroasele provocări lansate de astre.
În această săptămână, chiar și cei mai calmi se implică – cu sau fără voia lor – în diferite conflicte și arată că, la nevoie, pot să muște, și încă rău. Mercur retrograd, precum și opozițiile pe care imprevizibilul Uranus le face atât cu Soarele, cât și cu Venus, riscă să facă praf, în numai câteva minute, planuri bine gândite și pregătite timp de zile sau săptămâni. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Una caldă și două reci, în această săptămână. Începem cu vestea bună: intrarea lui Venus în semnul Balanței (marți) aduce un plus de armonie și de frumusețe în viața noastră. Suntem deschiși față de ideile și de sentimentele altora, iar imaginea partenerilor de cuplu, a prietenilor sau rudelor care se simt bine împreună ar trebui să devină ceva obișnuit. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
E una din cele mai importante săptămâni ale acestui an, din punct de vedere astrologic. Marți și miercuri avem nu mai puțin de trei aspecte majore care ne îndeamnă spre noi începuturi, spre a pune în mișcare forțe și energii noi: Soarele intră în Balanță, marcând momentul armonios al echinocțiului de toamnă, Luna nouă în Balanță ne ajută să găsim înțelegere și partenerii potriviți, iar Pluton, retrograd de mai bine de 5 luni, își reia mersul direct și ne ajută să facem transformările necesare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Mijlocul lui septembrie e o perioadă mai liniștită, între două săptămâni tumultuoase. E bine să profităm de acest interval de timp pentru a ne ocupa de aspectele mărunte ale vieții de zi cu zi, atât de importante pentru Fecioară, zodia în care se află acum Soarele. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină de marți este principalul eveniment astral din această săptămână. În sufletul nostru e un adevărat tumult, o furtună de sentimente, presentimente și planuri de viitor. Și ne va fi foarte greu să facem ordine acolo, dar merită încercat: capacitatea de analiză a Soarelui în Fecioară nepoate ajută să ne structurăm visele și să facem pași concreți spre împlinirea lor.
Duminică, Marte intră în Săgetător, făcându-ne să ne fixăm scopuri înalte și să ne asumăm riscuri sporite, conform devizei „nu riști, nu câștigi“. Vor avea de câștigat cei care vor stăpâni arta riscului calculat, nu a acțiunii haotice. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În prima săptămână din septembrie, două planete își schimbă vibrația, dând semnalul că perioada de concedii și relaxare se apropie de final și că intrăm într-o nouă etapă a anului.
Mercur intră marți în semnul Balanței aducând cu sine o mare deschidere spre comunicare. Începe o perioadă în care suntem realmente capabili să îi înțelegem pe cei de lângă noi. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astrologic din această săptămână este începutul tranzitului planetei Mercur prin semnul Leului, pe 31 august. Dăm dovadă de mai multă originalitate şi suntem creativi în tot ceea ce facem. Ţinem să aducem ceva nou, o contribuţie personală, în lumea în care trăim. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Schimbare importantă de vibraţie, în această săptămână. După aproape 8 luni petrecute în blândul semn al Balanţei, în care s-a aflat în exil, Marte revine acasă, în Scorpionul ce reprezintă domiciliul său de noapte. Ne regăsim energia interioară profundă, focul interior care ne permite să ne urmăm cu pasiune obiectivele. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna 14-20 iulie este una dintre cele mai importante din acest an, din punct de vedere astral. Au loc două evenimente foarte importante, care îşi vor pune amprenta asupra unei perioade îndelungate de timp.
Miercuri, Jupiter intră în Leu, ajutându-ne, pe fiecare dintre noi, să ne folosim originalitatea şi să ne punem talentele în evidenţă. Creativitatea devine valoarea esenţială, pentru o perioadă de mai bine de un an. Duminică, încetează retrogradarea lui Saturn, ceea ce simplifică raporturile de putere şi ar trebui să aducă mai multă libertate de acţiune inclusiv pe planul afacerilor. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 47 1 | 2 | 3| Înainte
loading...

loading...
Horoscop