Horoscop Saptamanal 2015 - Club Mistic Astrologie
Romanii din Covasna
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop saptamanal 2015

ZODIAC ZILNIC
Neptun în Pești e puternic activat pe parcursul acestei săptămâni, de Soare, de Lună de și de Mercur. Asta înseamnă că dăm dovadă de multă sensibilitate și că ne folosim imaginația mai mult decât de obicei. Pe de altă parte, există riscul de a fi cu capul în nori, fără să acordăm atenție detaliilor sau unor aspecte aflate chiar sub ochii noștri, din cauză că suntem cu gândul departe, în viitor. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
După o săptămână relativ liniștită, între 7 și 13 noiembrie vom avea parte de trei evenimente astrale importante. Nu mai puțin de trei planete schimbă semnul: miercuri, Marte intră în Vărsător, aducând o nevoie sporită de acțiune liberă, pe cont propriu; vineri, Venus intră în Capricorn și ne ajută să descoperim laturile plăcute ale propriei cariere; sâmbătă, Mercur intră în Săgetător, sporind optimismul și încrederea în sine. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină din Taur, care are loc la ora 2:06, luni dimineața, deci chiar în primele ore ale acestei săptămâni, pune presiune pe planul financiar. Pot să apară propuneri de afaceri la care nu știm exact cum să reacționăm. De asemenea, e posibil să ne trezim și cu cheltuieli neprevăzute. E nevoie de prudență și, mai ales, de muncă. Ca idee generală, trebuie să reținem că nu ne vom bucura cu adevărat decât de acele câștiguri pentru care am muncit, am depus un efort. Restul pot să se împrăștie la fel de ușor cum au venit. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astral din această ultimă săptămână a lunii noiembrie este Luna plină în Gemeni, care va avea loc joi, 26 noiembrie. Aduce o mulțime de evenimente și de sarcini noi, în domenii diferite, fără mare legătură unele cu altele. Astfel, în această săptămână vor avea de câștigat doar cei care știu să se adapteze oricărei situații noi și cărora nu le e frică de schimbare. Iată ce va aduce acest aspect astral, pentru fiecare din cele 12 zodii. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Chiar în prima zi a acestei săptămâni, Soarele intră în semnul Săgetătorului, ceea ce aduce mai multă deschidere și toleranță. Căpătăm încredere în capacitatea noastră de a atinge obiective îndrăznețe, de a realiza lucruri care în trecut ni se păreau imposibile. Joi, avem de a face cu o cuadratură complicată, între Jupiter în Balanță și Pluton din Capricorn. Devine dificil să împăcăm cerințele profesionale cu cele relaționale, să acordăm la fel de mult timp și energie persoanei iubite, dar și carierei. Nu va fi ușor să găsim o soluție, dar trebuie să încercăm. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Marți, Luna nouă în Săgetător ne îndeamnă să plecăm la drum – fie la propriu, într-o călătorie (și e suficient timp, deoarece urmează cinci zile libere), fie la figurat, punând bazele unui noi proiect, de care să ne ocupăm pe termen mai lung. Vineri, odată cu intrarea Soarelui în Capricorn, devenim cei mai rezervați și mai scumpi la vorbă. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Joi este ziua cea mai importantă din această săptămână, deoarece atunci au loc două evenimente astrologice de mare importanță. Pe de o parte, prima Lună plină din acest an ne obligă să găsim echilibrul între casă și familie. Dacă neglijăm oricare dintre cele două aspecte, putem să ne confruntăm cu probleme serioase. Pe de altă parte, intrarea lui Mercur în Capricorn ne face mai calmi și mai raționali, în abordarea oricărei probleme. Iată cum este influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Joi dimineața, la ora 5:20, Luna în Capricorn face o opoziție perfectă cu Soarele, formând fenomenul de Lună plină. Venit la o săptămână după solstițiul de vară, momentul astral e unul foarte încărcat, în care cei serioși culeg roadele muncii desfășurate până acum, în timp ce persoanele superficiale sunt puse în fața unor alegeri foarte greu de făcut. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Joi dimineața, la ora 5:20, Luna în Capricorn face o opoziție perfectă cu Soarele, formând fenomenul de Lună plină. Venit la o săptămână după solstițiul de vară, momentul astral e unul foarte încărcat, în care cei serioși culeg roadele muncii desfășurate până acum, în timp ce persoanele superficiale sunt puse în fața unor alegeri foarte greu de făcut. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Energicul și războinicul Marte intră în semnul Racului, casnic și familist. E un moment de respiro, în care e bine să ne vedem de planurile pentru concediu și de relațiile cu cei dragi, decât să ne aventurăm în cine știe ce proiecte îndrăznețe. Astfel, vom evita riscul să ni se termine „combustibilul“ astral la jumătatea drumului.
Racul primește de la Marte impulsuri pentru a-și asigura o poziție mai puternică în familie, iar cuvântul său începe să cântărească mai greu, pentru cei dragi. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Dezordine amoroasă și încurcături financiare – iată principalele pericole pe care le poate aduce Saturn retrograd în Scorpion. Între 15 iunie și 1 august, planeta responsabilă cu organizarea și cu planificarea acțiunilor pe termen lung ne scoate în față probleme vechi, cu care ne-am confruntat în 2013 și 2014, fără să le rezolvăm. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Începând de vineri, 12 iunie, avem șansa de a ne înțelege din nou ca oameni dotați cu rațiune și simțire, depășind problemele de comunicare apărute în ultimele trei săptămâni. Mercur își reia mersul direct în semnul Gemenilor, ne limpezește mintea și ne face limba dulce ca mierea. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În dimineața de 2 iunie, la 5:20 ora României, Luna în Săgetător face o opoziție perfectă cu Soarele din Gemeni, producând fenomenul de Lună plină. Astfel, marți vom culege roadele acțiunilor noastre din ultimele săptămâni, vom afla dacă proiectele în care am investit timp și energie au șanse de realizare sau se risipesc ca un puf de păpădie în vânt. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna mai se încheie cu o săptămână complicată, în care avem de a face cu patru cuadraturi. Trei dintre acestea îl vizează pe Neptun din Pești, o planetă a iluziei, a secretelor, aducând cu sine un risc sporit de înșelătorie, de confuzie între ceea ce e real și ceea ce e închipuit. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna nouă în Taur, de luni, 18 mai, ne îndeamnă să ne folosim talentele și puterea de muncă pentru a obține rezultate concrete, materiale. Pomul e judecat după fructe, iar omul după rezultatele faptelor sale. Ce importanță are intenția, dacă nu e transpusă în practică? citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Chiar într-o marți – ziua săptămânii pe care o guvernează și care îi poartă numele -, Marte intră în semnul Gemenilor, ceea ce face ca mintea să ne funcționeze brici și să avem multe idei. Din păcate, e mai greu cu transpunerea acestor idei în practică, deoarece fugim după mai mulți iepuri în același timp, ne implicăm în proiecte fără mare legătură între ele. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luni dimineața, la ora 6:42, Luna plină în Scorpion aduce un început de săptămână mai tensionat decât ne-am dori cei mai mulți dintre noi. Berbecii se trezesc că trebuie să rezolve rapid unele probleme financiare, Taurii sunt puși la încercare de partenerul de viață, iar Gemenii au o zi destul de grea la serviciu. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Intrarea lui Mercur în Gemeni, care va avea loc chiar pe data de 1 mai, reprezintă cel mai important eveniment astral din această săptămână, altfel destul de liniștită. Planeta comunicării și a energiei mentale le va aduce Berbecilormulte drumuri, dar și posibilitatea de a se ocupa de mai multe lucruri în același timp; Taurulînvață să își „vândă“ cunoștințele, să câștige bani folosind ceea ce a învățat deja, iar Gemenii se simt excelent, cu planeta care îi guvernează ajunsă acasă. Ei folosesc vorbele cu o și mai mare măiestrie decât de obicei. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Chiar din prima zi a săptămânii, Soarele părăsește zodia Berbecului și intră în semnul Taurului, aducând o preocupare sporită pentru stabilitate și confort, dar și o mare dorință de a acumulare. Facem tot ce putem pentru a obține siguranță și chiar belșug: Berbecii se concentrează doar pe acele activități care le aduc bani repede și uită de orice altceva; Taurul își vede calitățile puse în lumină și se bucură de popularitate; Gemenii devin secretoși și acționează doar pe cont propriu. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vești bune pentru toată lumea, odată cu încetarea retrogradării lui Jupiter, pe 8 aprilie! Apar oportunități de dezvoltare și se deschid căi de evoluție pentru nativii fiecărui semn astral: Berbecul are parte de mai multă iubire; Taurul are o viață de familie mai fericită; Gemenii comunică excelent și fac drumuri aducătoare de împliniri; Racul începe să câștige mai mulți bani... citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 31 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop