Horoscop Saptamanal 2015 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop saptamanal 2015

ZODIAC ZILNIC
Neptun în Pești e puternic activat pe parcursul acestei săptămâni, de Soare, de Lună de și de Mercur. Asta înseamnă că dăm dovadă de multă sensibilitate și că ne folosim imaginația mai mult decât de obicei. Pe de altă parte, există riscul de a fi cu capul în nori, fără să acordăm atenție detaliilor sau unor aspecte aflate chiar sub ochii noștri, din cauză că suntem cu gândul departe, în viitor. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
După o săptămână relativ liniștită, între 7 și 13 noiembrie vom avea parte de trei evenimente astrale importante. Nu mai puțin de trei planete schimbă semnul: miercuri, Marte intră în Vărsător, aducând o nevoie sporită de acțiune liberă, pe cont propriu; vineri, Venus intră în Capricorn și ne ajută să descoperim laturile plăcute ale propriei cariere; sâmbătă, Mercur intră în Săgetător, sporind optimismul și încrederea în sine. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină din Taur, care are loc la ora 2:06, luni dimineața, deci chiar în primele ore ale acestei săptămâni, pune presiune pe planul financiar. Pot să apară propuneri de afaceri la care nu știm exact cum să reacționăm. De asemenea, e posibil să ne trezim și cu cheltuieli neprevăzute. E nevoie de prudență și, mai ales, de muncă. Ca idee generală, trebuie să reținem că nu ne vom bucura cu adevărat decât de acele câștiguri pentru care am muncit, am depus un efort. Restul pot să se împrăștie la fel de ușor cum au venit. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astral din această ultimă săptămână a lunii noiembrie este Luna plină în Gemeni, care va avea loc joi, 26 noiembrie. Aduce o mulțime de evenimente și de sarcini noi, în domenii diferite, fără mare legătură unele cu altele. Astfel, în această săptămână vor avea de câștigat doar cei care știu să se adapteze oricărei situații noi și cărora nu le e frică de schimbare. Iată ce va aduce acest aspect astral, pentru fiecare din cele 12 zodii. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Chiar în prima zi a acestei săptămâni, Soarele intră în semnul Săgetătorului, ceea ce aduce mai multă deschidere și toleranță. Căpătăm încredere în capacitatea noastră de a atinge obiective îndrăznețe, de a realiza lucruri care în trecut ni se păreau imposibile. Joi, avem de a face cu o cuadratură complicată, între Jupiter în Balanță și Pluton din Capricorn. Devine dificil să împăcăm cerințele profesionale cu cele relaționale, să acordăm la fel de mult timp și energie persoanei iubite, dar și carierei. Nu va fi ușor să găsim o soluție, dar trebuie să încercăm. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Marți, Luna nouă în Săgetător ne îndeamnă să plecăm la drum – fie la propriu, într-o călătorie (și e suficient timp, deoarece urmează cinci zile libere), fie la figurat, punând bazele unui noi proiect, de care să ne ocupăm pe termen mai lung. Vineri, odată cu intrarea Soarelui în Capricorn, devenim cei mai rezervați și mai scumpi la vorbă. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Joi este ziua cea mai importantă din această săptămână, deoarece atunci au loc două evenimente astrologice de mare importanță. Pe de o parte, prima Lună plină din acest an ne obligă să găsim echilibrul între casă și familie. Dacă neglijăm oricare dintre cele două aspecte, putem să ne confruntăm cu probleme serioase. Pe de altă parte, intrarea lui Mercur în Capricorn ne face mai calmi și mai raționali, în abordarea oricărei probleme. Iată cum este influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Chiar din prima zi a săptămânii, Soarele părăsește zodia Berbecului și intră în semnul Taurului, aducând o preocupare sporită pentru stabilitate și confort, dar și o mare dorință de a acumulare. Facem tot ce putem pentru a obține siguranță și chiar belșug: Berbecii se concentrează doar pe acele activități care le aduc bani repede și uită de orice altceva; Taurul își vede calitățile puse în lumină și se bucură de popularitate; Gemenii devin secretoși și acționează doar pe cont propriu. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Vești bune pentru toată lumea, odată cu încetarea retrogradării lui Jupiter, pe 8 aprilie! Apar oportunități de dezvoltare și se deschid căi de evoluție pentru nativii fiecărui semn astral: Berbecul are parte de mai multă iubire; Taurul are o viață de familie mai fericită; Gemenii comunică excelent și fac drumuri aducătoare de împliniri; Racul începe să câștige mai mulți bani... citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Mare atenție pentru cuplurile în care lipește sinceritatea! Vineri, 3 aprilie, Luna plină și eclipsa de Lună din Balanță scot la lumină latura întunecată a fiecăruia dintre noi, lucrurile pe care de obicei ne chinuim să le ascundem. Energiile circulă liber și apar situații de viață care ne obligă să spunem exact ceea ce simțim, fără nici un fel de menajamente. Cel mai mult vor avea de suferit cei care mimează iubirea pentru a obține diferite avantaje materiale, dar și cei care își înșeală partenerul. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
E liniște și pace în ceruri, în această săptămână, după zgomotul și furia de săptămâna trecută. Atunci, am avut o aglomerație de evenimente astrale de maximă importanță: eclipsa de Soare pe Luna nouă în Pești, echinocțiul și intrarea Soarelui în Berbec, intrarea lui Venus în Taur. Acum, astrele ne dau o perioadă de răgaz, în care să ne obișnuim cu schimbările care au avut loc și cu deciziile care au fost deja luate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În săptămâna 16-22 martie, au loc mai multe evenimente astrale a căror importanță și influență depășesc cu mult limitele acestei perioade de 7 zile. Sensul general, ideea mare din spatele acestor aspecte este aceea de a depăși aspectele învechite și de a face loc unor influențe cu totul noi, care bat la ușile viitorului cu o putere rar întâlnită. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În primele patru zile ale săptămânii, avem de a face cu un Marte deosebit de activ, care acționează la capacitate maximă și ne oferă energie din belșug, din poziția privilegiată în care se află în Berbec. Mai ales marți și miercuri, ne credem capabili să mutăm munții din loc, afișând o îndrăzneală caracteristică adolescenților teribili. Joi, e posibil să fim temperați de unele evenimente exterioare, care nu ies așa cum ne-am fi dorit. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină de joi, 5 martie (cu moment de maximă intensitate la ora 20:04), reprezintă principalul eveniment astral din această săptămână. Fiind vorba de un fenomen manifestat pe axa Fecioară-Pești, starea de sănătate a organismului este direct vizată, corpul devenind mult mai receptiv la tratamentele la care îl supunem. Vorbim, astfel, de un prilej pentru vindecare, dar și de riscuri, pentru cei care ale să facă excese tocmai în această perioadă. De asemenea, acest moment poate fi folosit și pentru reglarea de conturi, între colegii de la locul de muncă. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Sunt greu bătrânii de pornit, dar când pornesc, sunt greu de-oprit – aceste versuri ni se aplică tuturor, nu numai celor în vârstă, în această săptămână. În primele trei zile, jocurile sunt făcute de Saturn. Cuadratura cu Soarele, de luni, ne pune bețe în roate și fiecare dintre noi se izbește de ceva probleme care aduc amânări. Important e să ținem sub control impulsul de a ne plânge de milă și să mai încercăm o dată marți sau miercuri, când același Saturn devine mai binevoitor, datorită trigoanelor cu Venus și Marte. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Masculinul și energicul Marte pe de o parte, feminina și senzuala Venus pe de altă parte înaintează mână de mână pe toată durata acestei săptămâni, aducând armonie și echilibru în viața de cuplu și în tot ceea ce presupune colaborare între forțe complementare. Vineri, ambele planete intră în Berbec, pentru ca duminică să se afle în conjuncție în această zodie. Astfel, ele sprijină la maxim perioada Sfântului Valentin și a Dragobetelui, făcând posibile declarații de amor și chiar proiecte de relații pe termen lung. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Oricât de spectaculoasă ar părea, la prima vedere, o zi de vineri care cade pe data de 13, trebuie ă știm că această săptămână e mai degrabă liniștită din punct de vedere astral. Ni se îngăduie să ne vedem mai departe de proiectele începute în săptămânile anterioare, fără vreo zguduire majoră. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină în Leu, plasată la mijlocul acestei săptămâni de lucru, accentuează orgoliul, mândria, dorința fiecăruia de a se afirma și de a străluci în societate. Într-un astfel de context, e posibil să apară și scântei acolo unde aglomerația de lideri (reali sau doar doritori de acest statut) este prea mare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În această săptămână au loc două evenimente astrale importante, iar ambele sunt concentrate într-o singură zi: marți, 20 ianuarie. Soarele intră în Vărsător și, la puțin timp după aceea, face o conjuncție cu Luna. Este prima Lună nouă din 2015 și ea are loc în semnul surprizelor, al invențiilor și al celor care sunt cu gândul în primul rând la viitor. În asemenea condiții, un radical ar spune că marți e o zi tocmai bună pentru a declanșa o revoluție. Noi spunem doar că e ziua potrivită pentru a ne spori libertatea personală. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Marea noutate a acestei săptămâni este intrarea lui Marte, planeta acțiunii și a energiei, în Pești, o zodie sensibilă și spirituală. Fiecare dintre noi devine mai atent la nevoile celor din preajma sa, suntem mai dispuși să le oferim sprijinul nostru celor care au nevoie de el. De asemenea, e o perioadă în care cei care simt nevoia să aprindă o lumânare la biserică, să spună o rugăciune sau să facă meditație acasă.
citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 20
loading...

loading...
Horoscop