Horoscop Saptamanal 2015 - Club Mistic Astrologie
Romanii din Covasna
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop saptamanal 2015

ZODIAC ZILNIC
Neptun în Pești e puternic activat pe parcursul acestei săptămâni, de Soare, de Lună de și de Mercur. Asta înseamnă că dăm dovadă de multă sensibilitate și că ne folosim imaginația mai mult decât de obicei. Pe de altă parte, există riscul de a fi cu capul în nori, fără să acordăm atenție detaliilor sau unor aspecte aflate chiar sub ochii noștri, din cauză că suntem cu gândul departe, în viitor. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
După o săptămână relativ liniștită, între 7 și 13 noiembrie vom avea parte de trei evenimente astrale importante. Nu mai puțin de trei planete schimbă semnul: miercuri, Marte intră în Vărsător, aducând o nevoie sporită de acțiune liberă, pe cont propriu; vineri, Venus intră în Capricorn și ne ajută să descoperim laturile plăcute ale propriei cariere; sâmbătă, Mercur intră în Săgetător, sporind optimismul și încrederea în sine. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină din Taur, care are loc la ora 2:06, luni dimineața, deci chiar în primele ore ale acestei săptămâni, pune presiune pe planul financiar. Pot să apară propuneri de afaceri la care nu știm exact cum să reacționăm. De asemenea, e posibil să ne trezim și cu cheltuieli neprevăzute. E nevoie de prudență și, mai ales, de muncă. Ca idee generală, trebuie să reținem că nu ne vom bucura cu adevărat decât de acele câștiguri pentru care am muncit, am depus un efort. Restul pot să se împrăștie la fel de ușor cum au venit. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astral din această ultimă săptămână a lunii noiembrie este Luna plină în Gemeni, care va avea loc joi, 26 noiembrie. Aduce o mulțime de evenimente și de sarcini noi, în domenii diferite, fără mare legătură unele cu altele. Astfel, în această săptămână vor avea de câștigat doar cei care știu să se adapteze oricărei situații noi și cărora nu le e frică de schimbare. Iată ce va aduce acest aspect astral, pentru fiecare din cele 12 zodii. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Chiar în prima zi a acestei săptămâni, Soarele intră în semnul Săgetătorului, ceea ce aduce mai multă deschidere și toleranță. Căpătăm încredere în capacitatea noastră de a atinge obiective îndrăznețe, de a realiza lucruri care în trecut ni se păreau imposibile. Joi, avem de a face cu o cuadratură complicată, între Jupiter în Balanță și Pluton din Capricorn. Devine dificil să împăcăm cerințele profesionale cu cele relaționale, să acordăm la fel de mult timp și energie persoanei iubite, dar și carierei. Nu va fi ușor să găsim o soluție, dar trebuie să încercăm. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Marți, Luna nouă în Săgetător ne îndeamnă să plecăm la drum – fie la propriu, într-o călătorie (și e suficient timp, deoarece urmează cinci zile libere), fie la figurat, punând bazele unui noi proiect, de care să ne ocupăm pe termen mai lung. Vineri, odată cu intrarea Soarelui în Capricorn, devenim cei mai rezervați și mai scumpi la vorbă. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Joi este ziua cea mai importantă din această săptămână, deoarece atunci au loc două evenimente astrologice de mare importanță. Pe de o parte, prima Lună plină din acest an ne obligă să găsim echilibrul între casă și familie. Dacă neglijăm oricare dintre cele două aspecte, putem să ne confruntăm cu probleme serioase. Pe de altă parte, intrarea lui Mercur în Capricorn ne face mai calmi și mai raționali, în abordarea oricărei probleme. Iată cum este influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Soarele deja a intrat în Fecioară, iar în această săptămână va face o opoziție cu Luna care aduce fenomenul de Lună plină în Pești – mare deschidere emoțională, cu sentimente care ies zgomotos și sincer la lumină. Pe de altă parte, intrarea lui Mercur în Balanță aduce de asemenea o mai mare deschidere și inaugurează o perioadă favorabilă pentru negocieri și compromisuri reciproc avantajoase. Iată cum vor sta lucrurile pentru fiecare zodie, săptămâna viitoare: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
După o săptămână cu Lună nouă și cu schimbare de domiciliu a lui Jupiter, urmează 7 zile ceva mai liniștite, în care astrele ne permit să ne bucurăm în liniște de finalul perioadei de concedii. Doar sâmbătă avem de a face cu diferite obstacole și neplăceri, cauzate de o cuadratură Soare-Saturn, astfel că ar bine să nu programăm nimic important pentru această zi. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna nouă de vineri, care îi va sprijini pe toți cei care și-au păstrat sufletul de copil, este eclipsată de un alt eveniment astral major. Intrarea lui Jupiter în Fecioară, pe data de 11 august (zodie în care vă rămâne până în septembrie 2016) aduce, pentru fiecare dintre noi, o importantă schimbare de vibrație. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna începe cu o zi complicată, în care Jupiter și Saturn trag în direcții diferite și ne e foarte greu să luăm vreo decizie, din teama de a nu greși. În aceste condiții, e preferabil să amânăm hotărârile cu adevărat importante până spre începutul toamnei.
Vineri și duminică au loc două schimbări importante de vibrație: Mercur intră în Fecioară, iar Marte în Leu. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină de vineri, 31 iulie, va pune la grea încercare cuplurile în care unul sau ambii parteneri suferă de gelozie și nu știu să îi acorde libertate și încredere celuilalt. În același timp, vor avea de câștigat parteneriatele bazate pe încredere reciprocă.
Totuși, cel mai important eveniment astral al săptămânii este revenirea lui Saturn în mers direct, după o retrogradare de 4 luni și jumătate, începută în martie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Soarele și Mercur vor intra amândouă în semnul Leului, în această săptămână. Mândria și nevoie de a ne afirma propria personalitate – specifice acestei zodii – vor fi resimțite puternic de fiecare dintre noi. Leul profită din plin de influențele astrale și reușește să se afle tot mai mult în centrul atenției, să câștige admiratori. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna nouă în Rac, de joi, 16 iulie, marchează un moment în care fiecare dintre noi ar face bine să fie alături de cei dragi, să se simtă bine, dar și să discute despre planurile comune de viitor. „Semințele“ plantate într-o astfel de zi, în familie sau în viața de cuplu, vor da rod înzecit și însutit, asemenea celor căzute pe pământ bun, în cunoscuta pildă a Semănătorului din Evanghelia lui Matei. Iată impulsurile resimțite de fiecare zodie în parte: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Când Soarele, Marte și Mercur se află în semnul Racului, nu trebuie să ne mirăm dacă vom vedea lacrimi pe fețe de obicei insensibile, accese de furie, hohote de râs și declarații șocante, spuse fără nicio reținere. Renunțăm să ne mai ascundem sentimentele și dăm frâu liber la tot ce simțim. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Joi dimineața, la ora 5:20, Luna în Capricorn face o opoziție perfectă cu Soarele, formând fenomenul de Lună plină. Venit la o săptămână după solstițiul de vară, momentul astral e unul foarte încărcat, în care cei serioși culeg roadele muncii desfășurate până acum, în timp ce persoanele superficiale sunt puse în fața unor alegeri foarte greu de făcut. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Joi dimineața, la ora 5:20, Luna în Capricorn face o opoziție perfectă cu Soarele, formând fenomenul de Lună plină. Venit la o săptămână după solstițiul de vară, momentul astral e unul foarte încărcat, în care cei serioși culeg roadele muncii desfășurate până acum, în timp ce persoanele superficiale sunt puse în fața unor alegeri foarte greu de făcut. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Energicul și războinicul Marte intră în semnul Racului, casnic și familist. E un moment de respiro, în care e bine să ne vedem de planurile pentru concediu și de relațiile cu cei dragi, decât să ne aventurăm în cine știe ce proiecte îndrăznețe. Astfel, vom evita riscul să ni se termine „combustibilul“ astral la jumătatea drumului.
Racul primește de la Marte impulsuri pentru a-și asigura o poziție mai puternică în familie, iar cuvântul său începe să cântărească mai greu, pentru cei dragi. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Dezordine amoroasă și încurcături financiare – iată principalele pericole pe care le poate aduce Saturn retrograd în Scorpion. Între 15 iunie și 1 august, planeta responsabilă cu organizarea și cu planificarea acțiunilor pe termen lung ne scoate în față probleme vechi, cu care ne-am confruntat în 2013 și 2014, fără să le rezolvăm. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Începând de vineri, 12 iunie, avem șansa de a ne înțelege din nou ca oameni dotați cu rațiune și simțire, depășind problemele de comunicare apărute în ultimele trei săptămâni. Mercur își reia mersul direct în semnul Gemenilor, ne limpezește mintea și ne face limba dulce ca mierea. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 39 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop