loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop săptămânal 2016

ZODIAC ZILNIC
Două evenimente astrale ne influențează decisiv, la începutul și sfârșitul acestei săptămâni. Luna plină de pe 7 august aduce multe surprize și îi favorizează pe cei cu un comportament original, chiar neconvențional. Începând cu data de 12 august, Mercur retrograd ne cere să ne îmbunătățim stilul de lucru și să mai renunțăm la critici. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cu Soarele în Gemeni și Luna nouă în Gemeni la sfârșitul săptămânii, cel mai important este, în aceste zile, modul în care comunicăm. Vorbele pot fi, în funcție de priceperea și de atitudinea fiecăruia dintre noi, ori arme care ne garantează succesul, ori tot arme, dar care nu fac decât să rănească. Iată cum va fi influențată fiecare zodie de aspectele astrale din această săptămână: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Pe parcursul acestei săptămâni, atrage atenția în primul rând opoziția Mercur-Marte, care poate fi tradusă cel mai simplu prin expresia „una zicem, alta facem“. Trebuie să avem mare grijă ca vorbele noastre să fie acoperite de fapte, pentru că altfel vor suna a gol. La sfârșitul săptămânii, Mercur în Gemeni începe să sprijine puternic comunicarea. Iată cum va reacționa fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Neptun retrograd în Pești, de pe 13 iunie până în noiembrie, ne aduce cu picioarele pe pământ, ne obligă să vedem clar cine suntem, unde ne aflăm și la ce ne putem aștepta de la viitor. Și, bineînțeles, ce trebuie să facem, concret, pentru a ne îmbunătăți situația și evoluția. Gata cu visele cu ochii deschiși, e vremea pentru acțiune concretă. Pe de altă parte, Venus în Rac aduce cu sine sprijinul celor dragi și plăcerea de a ne petrece timpul împreună cu ei. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna începe abrupt, cu două evenimente astrale de maximă importanță: Luna plină de luni – care coincide cu perioada Rusaliilor și a Sânzienelor – ne deschide mintea și ne face sensibili la influențe de pe alte tărâmuri. Apoi, intrarea Soarelui în Rac pune mai mult accent pe viața de familie și ne îndeamnă să petrecem mai mult timp alături de cei dragi. Sentimentele și imaginația încep să conteze mai mult decât rațiunea. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Viața ne oferă diferite lecții, pe care fiecare dintre noi și le va însuși în funcție de nivelul de dezvoltare și personalitatea proprie. Unii vor trebui să îndure diferite suferințe și lipsuri, pentru a înțelege ce mesaj le transmit astrele, în timp ce alții își folosesc intuiția și înțeleg rapid ce schimbări trebuie să aducă, în propria viață. Un sfat pentru toată lumea: ajutându-i pe alții, vă veți ajuta și pe dumneavoastră. Faptele bune făcute în acest interval vor atrage recompense consistente. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna începe tumultuos, cu Luna nouă în Rac, care ne determină să ne exprimăm deschis sentimentele, să dezvăluim iubiri pe care le țineam ascunse, dar și antipatii vechi. Dacă simțeați nevoia să sărutați sau, dimpotrivă, să înjurați pe cineva, aceasta e ziua în care chiar o veți face! citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Uranus este planeta care face și desface, în această ultimă săptămână din luna iulie. O conjuncție cu Luna, un trigon cu Mercur, altul cu Venus – iată aspectele care ne vor influența decisiv, dominate de ziua de vineri, când același Uranus intră într-un mers retrograd care va dura până în ultimele zile ale lui 2016. În acest context, se pune, pentru fiecare dintre noi, problema libertății: ne trăim viața așa cum dorim și simțim sau așa cum doresc alții? citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Marți este o zi de foc nu numai datorită căldurii de afară, ci și aspectelor planetare importante care au loc în zodii de foc. Marte intră în Săgetător, oferindu-ne mai multă îndrăzneală și îndemnându-ne să ne fixăm scopuri mărețe. În aceeași zi, Luna nouă din Leu îi ajută pe cei care renunță la prefăcătorie și se comportă cât mai natural. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină în Vărsător, de joi, reprezintă principalul eveniment astral din această săptămână. Sunt activate energiile acestei zodii iubitoare de libertate, care caută în permanență să își afirme independența, uneori prin gesturi șocante, de-a dreptul revoluționare. Astfel, surprizele se vor ține lanț, chiar și din partea unor persoane care de obicei sunt banale, monotone în vorbă și fapt. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Încă de la începutul acestei săptămâni, Soarele părăsește semnul Leului și intră în Fecioară, unde ne dezvoltă capacitatea de analiză și spiritul critic, dar ne face să punem mare accent și pe sănătate, ordine, curățenie, siguranță alimentară. E o perioadă în care mulți vor începe fie o dietă, fie un program de fitness sau măcar de alergare zilnică. Atenție la tendința de a-i critica pe cei din jur! E un obicei al acestei zodii, care nu are darul de a ne face tocmai simpatici. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Toamna începe cu multe evenimente, pe cer. Chiar pe 1 septembrie are loc, odată cu Luna Nouă din Fecioară, și o eclipsă inelară de Soare, care nu e însă vizibilă din România, ci doar în Oceanul Atlantic, Africa ecuatorială și Oceanul Indian. Este o zi în care ne putem schimba obiceiuri și tabieturi vechi de o viață, în care putem să dăm un alt ritm vieții noastre de zi cu zi. Orele de somn, dieta, stilul de viață sedentar sau sportiv – putem profita pentru a le aduce tuturor acestora modificările dorite. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astrologic al acestei săptămâni este Luna plină de vineri, însoțită și de o eclipsă de Lună prin penumbră. Desfășurat pe axa Fecioară-Pești, acest fenomen astral ne invită să renunțăm la egoism și să le acordăm mai multă atenție celor de lângă noi. Există oameni care vă iubesc necondiționat și care își pune speranțe în dumneavoastră; ce le oferiți, în schimb? citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Schimbări importante în această săptămână, din punct de vedere astrologic. Intrarea Soarelui în Balanță este echivalentă cu echinocțiul de toamnă, momentul de armonie perfectă, în care ziua este egală cu noaptea, iar natura și noi înșine avem șansa de a ne regăsi un echilibru aproape perfect. Suntem ajutați și de Mercur care, în aceeași zi de 22 septembrie, își încetează retrogradarea, astfel că putem din nou să ne înțelegem omenește cu cei din jur. Cum se resimte fiecare zodie puteți citi mai jos. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
După mai bine de cinci luni de retrogradare, Pluton revine în mers direct, în semnul Capricornului. Am avut timpul necesar pentru a înțelege ce greșeli facem pe plan profesional și în ceea ce privește relațiile noastre cu lumea din jur. Acum, a venit clipa să și corectăm aceste erori. Sâmbătă are loc un alt eveniment astral important: Luna plină în Balanță, care pune presiune pe planul relațional, pe cupluri și parteneriate de orice fel. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astral din această săptămână este intrarea lui Mercur în semnul Balanței, pe data de 7 octombrie. Apoi, peste numai două zile, același Mercur face o conjuncție cu Jupiter, de asemenea proaspăt intrat în Balanță. Cele două aspecte aduc o săptămână favorabilă pentru relații, pentru viața de cuplu și parteneriate. Dacă vreți să faceți o declarație de iubire, acum e momentul! citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Mercur, proaspăt intrat în Balanță, e activ în această săptămână și ne face să punem mare preț pe parteneriate și colaborări. Îndemnul astrelor este să cerem sfaturi și să facem planuri împreună (datorită sextilului cu Saturn), dar, odată luată decizia, să acționăm fiecare pe cont propriu (pentru a evita neplăcerile cauzate de cuadratura cu Marte). Luna plină de duminică înfierbântă lucrurile în viața de cuplu, scoțând la lumină atât bune, cât și rele. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Două planete foarte puternice, Marte și Pluton, fac o conjuncție în Capricorn, pe parcursul acestei săptămâni. E vremea să luăm taurul de coarne și să facem schimbări pe care le plănuiam de mai mult timp, dar le-am tot amânat. O energie nouă ne conferă și faptul că atât Venus, cât și Soarele schimbă zodia: Venus intră în Săgetător și ne face să savurăm orice aventură, iar Soarele în Scorpion aduce cu sine o mare dorință de putere. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Soarele a intrat deja în Scorpion, iar la începutul acestei săptămâni i se alătură și Mercur. În week-end, Luna plină din Scorpion accentuează de asemenea energia și calitățile specifice acestui semn zodiacal care întotdeauna știe foarte bine ce vrea și știe, de asemenea, și cum să-și aleagă mijloacele pentru a obține ce vrea. La asta trebuie să se gândească fiecare dintre noi, în această săptămână: care e cea mai bună cale de a obține ceea ce ne dorim? citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Evenimentele astrale din această săptămână aduc stări de spirit diferite, chiar opuse. În timp ce miercuri intrarea lui Venus în Vărsător ne face prietenoși, deschiși și căutând distracția în activități de grup, conjuncția Soare-Saturn de sâmbătă cere seriozitate și concentrare la proiecte pe termen lung. Astfel, vor avea de câștigat cei care înțeleg când e vremea de muncă și când e rost de distracție, fără să confunde una cu cealaltă. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 22 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop