Horoscop Saptamanal 2017 - Club Mistic Astrologie
Romanii din Covasna
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop saptamanal 2017

ZODIAC ZILNIC
Încă de la început de săptămână, punem multă pasiune în tot ceea ce facem, iar rezultatele pozitive se văd repede. Sâmbătă, Luna nouă în Scorpion e momentul potrivit pentru a începe să lucrăm spre îndeplinirea propriilor dorințe. Este, de asemenea, o zi propice ritualurilor oculte. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Marți, intrarea lui Venus în Scorpion sporește pasiunea, dar poate aduce și unele tendințe de gelozie. Sâmbătă, trigonul între Saturn și Uranus ne ajută să găsim echilibrul între vechi și noi, între tradiție și inovație. Iată cum va fi influențată fiecare zodie, în această săptămână. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
După un început de săptămână relativ liniștit, lucrurile se precipită spre sfârșitul acestui interval. Luna plină în Taur, de sâmbătă, aduce o puternică motivație pe plan financiar. Duminică, intrarea lui Mercur în Săgetător ne cere să scoatem capul din pământ și să facem planuri pe termen mai lung. Iată cum va fi influențată fiecare zodie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Soarele ajunge în Scorpion, unde și Jupiter a intrat tot în această lună. Are loc și o conjuncție Soare-Jupiter în această zodie a dorințelor profunde și a capacității de auto-transformare. Prin urmare, simțim lucrurile cu maximă intensitate și suntem capabili de orice pentru a ne realiza dorințele. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Sunt trei evenimente astrale deosebite, în această săptămână. Marți, Mercur intră în Scorpion și ne ajută să cunoaștem oamenii așa cum sunt în realitate, nu cum încearcă să pară. Miercuri, Luna nouă în Balanță propice unui început pe plan relațional. Duminică, Marte în Balanță ne îndeamnă să ne concentrăm pe viața de cuplu și parteneriate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astral al săptămânii și al lunii octombrie este, fără îndoială, intrarea lui Jupiter în Scorpion, ce va avea loc marți, 10 octombrie. Planeta creșterii și a dezvoltării în semnul emoțiilor intense și al analizei profunde ne va ajuta să ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat, care sunt forțele care ne motivează. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalul eveniment astral al acestei săptămâni este Luna plină de joi, în semnul Berbecului. Aceasta ne face să acționăm mai repede, urmând primul impuls și renunțând să mai facem planuri îndelungi. De asemenea, fiecare dintre noi încearcă să fie mai natural și mai creativ. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cea mai importantă veste e revenirea lui Pluton în mers direct, în semnul Capricornului. Până acum, ni s-a cerut să coborâm în adâncurile propriului subconștient, pentru a ne da seama care sunt forțele care ne guvernează cu adevărat acțiunile. Acum, va trebui să strunim aceste forțe, să la canalizăm astfel încât să lucreze în propriul folos. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
La începutul săptămânii, Fecioara este semnul privilegiat. Miercuri, Venus intră în Fecioară și are loc Luna nouă în același semn zodiacal. Prin urmare, capacitatea noastră de analiză e puternic activată, concomitent cu o nevoie sporită de securitate emoțională. Apoi, cu Luna în tranzit prin Balanță joi și vineri și cu Soarele intrând în același semn sâmbătă, menținerea armoniei pe plan relațional devine mai importantă decât orice altceva. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Mercur a intrat de curând în Fecioară, semnul astral în care se aflau deja Soarele și Marte. E o perioadă în care avem pretenția de a deveni perfecți, încercând să eliminăm și cele mai mici greșeli din viața noastră. E bine să tinzi spre perfecțiune, însă trebuie să fii conștient că nu poți să o atingi și să nu îți pierzi încrederea atunci când faci și mici greșeli. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Este o săptămână încărcată, din punct de vedere astrologic, cea mai importantă zi fiind cea de miercuri. Atunci, Luna plină în Pești ne împinge să le acordăm mai multă atenție celor de lângă noi. În același timp, revenirea lui Mercur în mers direct pune capăt problemelor de comunicare existente în ultima vreme. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna este, în cea mai mare parte a ei, una destul de liniștită, singura problemă fiind că suntem inconstanți: astăzi vrem una, mâine alta, facem promisiuni pe care nu le onorăm etc. Sâmbătă e o zi excelentă pentru a ne face noi prieteni, pentru a cunoaște lume nouă. Începând de duminică, suntem îndemnați la acțiune, e nevoie să ne atacăm cu mult curaj orice situație mai complicată. Primul impuls se va dovedi, de multe ori, cel mai bun. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Iubitoarea Venus s-a grăbit puțin și, în această săptămână, ajunge în Berbec cu o jumătate de lună înaintea Soarelui. Aici, planeta anunță noi iubiri, care pot începe fulgerător, printr-o dragoste la prima vedere. De asemenea, ne simțim bine atunci când facem mișcare, activități fizice, chiar sport, mai ales în zilele în care frigul ne părăsește și putem ieși la aer. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luni este singura zi mai complicată din această săptămână, deoarece avem tendința de a critica într-una, de a ne concentra mai degrabă pe defectele, decât pe calitățile celor din jur. Apoi, treptat, revenim la sentimente mai bune. Spre sfârșitul săptămânii, odată cu intrarea Soarelui în Pești, devenim mai sensibili la nevoile celor dragi, astfel încât relațiile inter-umane recapătă importanța de care ar trebui să se bucure mereu. Devenim mai buni și mai generoși. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
O săptămână destul de tulbure, cu un Uranus extrem de activ în prima parte, îndeosebi datorită unei conjuncții cu Marte, în Berbec. E loc pentru surprize, pentru întâmplări greu de înțeles, iar cei care știu și vor să spargă tiparele și convențiile vor avea de câștigat. Sâmbătă, Venus intră în mers retrograd în Berbec, astfel că gusturile noastre devin mai ciudate și mulți dintre noi nu mai sunt capabili să aprecieze frumosul la adevărata lui valoare (sau au concepții foarte stranii despre ce e frumos și ce nu). Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Soarele străbate primele grade ale zodiei Pești, Mercur intră în același semn spre finalul săptămânii, iar în week-end avem o Lună nouă în Pești. Astfel, imaginația, altruismul, sensibilitatea – caracteristici de bază ale Peștilor – sunt la mare preț Foarte activ este, de luni până joi, Mercur în Vărsător, care ne ajută să depășim dificultățile de comunicare și să vorbim deschis despre ceea ce simțim. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Intrarea lui Marte în semnul Taurului ne face să prețuim mai mult ceea ce avem. Căutăm confortul lucrurilor cunoscute, mai degrabă decât aventura. Sâmbătă, Luna plină în Fecioară ne îndeamnă să avem grijă la abuzuri emoționale sau la persoanele care încearcă să profite de bunătatea ori generozitatea noastră. Bineînțeles, păstrând un echilibru și fără a ne transforma din agresați în agresori. Iată cum e influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Intrarea lui Mercur în Berbec, chiar în prima zi a acestei săptămâni, animă discuțiile, ne ajută să gândim mai repede și să găsim rapid soluții pentru problemele cu care ne confruntăm. În schimb, putem avea probleme atunci când e nevoie să ne concentrăm timp îndelungat pe același subiect. În week-end, se anunță distracție mare, în grup. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna începe foarte echilibrat, cu intrarea Soarelui în Berbec, ce coincide cu echinocțiul de primăvară. E o perioadă favorabilă începuturilor, în care putem să demarăm proiectele pe care le considerăm mai importante. Miercuri, joi și vineri lucrurile sunt ceva mai complicate și, de multe ori, graba strică treaba. În week-end ne regăsim liniștea. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna noua in Berbec ne ofera, marti, o puternica energie a inceputului. E momentul potrivit pentru a demara proiecte importante, pentru a face o investitie sau incepe o relatie. Incepand de vineri, intrarea lui Mercur in Taur aduce mai multa rabdare si mai mult calm in gandire, in comparatie cu graba specifica Berbecului. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 33 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop