Horoscop Saptamanal 2017 - Club Mistic Astrologie
Romanii din Covasna
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop saptamanal 2017

ZODIAC ZILNIC
La începutul săptămânii, Fecioara este semnul privilegiat. Miercuri, Venus intră în Fecioară și are loc Luna nouă în același semn zodiacal. Prin urmare, capacitatea noastră de analiză e puternic activată, concomitent cu o nevoie sporită de securitate emoțională. Apoi, cu Luna în tranzit prin Balanță joi și vineri și cu Soarele intrând în același semn sâmbătă, menținerea armoniei pe plan relațional devine mai importantă decât orice altceva. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Mercur a intrat de curând în Fecioară, semnul astral în care se aflau deja Soarele și Marte. E o perioadă în care avem pretenția de a deveni perfecți, încercând să eliminăm și cele mai mici greșeli din viața noastră. E bine să tinzi spre perfecțiune, însă trebuie să fii conștient că nu poți să o atingi și să nu îți pierzi încrederea atunci când faci și mici greșeli. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Este o săptămână încărcată, din punct de vedere astrologic, cea mai importantă zi fiind cea de miercuri. Atunci, Luna plină în Pești ne împinge să le acordăm mai multă atenție celor de lângă noi. În același timp, revenirea lui Mercur în mers direct pune capăt problemelor de comunicare existente în ultima vreme. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna este, în cea mai mare parte a ei, una destul de liniștită, singura problemă fiind că suntem inconstanți: astăzi vrem una, mâine alta, facem promisiuni pe care nu le onorăm etc. Sâmbătă e o zi excelentă pentru a ne face noi prieteni, pentru a cunoaște lume nouă. Începând de duminică, suntem îndemnați la acțiune, e nevoie să ne atacăm cu mult curaj orice situație mai complicată. Primul impuls se va dovedi, de multe ori, cel mai bun. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Iubitoarea Venus s-a grăbit puțin și, în această săptămână, ajunge în Berbec cu o jumătate de lună înaintea Soarelui. Aici, planeta anunță noi iubiri, care pot începe fulgerător, printr-o dragoste la prima vedere. De asemenea, ne simțim bine atunci când facem mișcare, activități fizice, chiar sport, mai ales în zilele în care frigul ne părăsește și putem ieși la aer. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luni este singura zi mai complicată din această săptămână, deoarece avem tendința de a critica într-una, de a ne concentra mai degrabă pe defectele, decât pe calitățile celor din jur. Apoi, treptat, revenim la sentimente mai bune. Spre sfârșitul săptămânii, odată cu intrarea Soarelui în Pești, devenim mai sensibili la nevoile celor dragi, astfel încât relațiile inter-umane recapătă importanța de care ar trebui să se bucure mereu. Devenim mai buni și mai generoși. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
O săptămână destul de tulbure, cu un Uranus extrem de activ în prima parte, îndeosebi datorită unei conjuncții cu Marte, în Berbec. E loc pentru surprize, pentru întâmplări greu de înțeles, iar cei care știu și vor să spargă tiparele și convențiile vor avea de câștigat. Sâmbătă, Venus intră în mers retrograd în Berbec, astfel că gusturile noastre devin mai ciudate și mulți dintre noi nu mai sunt capabili să aprecieze frumosul la adevărata lui valoare (sau au concepții foarte stranii despre ce e frumos și ce nu). Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Soarele străbate primele grade ale zodiei Pești, Mercur intră în același semn spre finalul săptămânii, iar în week-end avem o Lună nouă în Pești. Astfel, imaginația, altruismul, sensibilitatea – caracteristici de bază ale Peștilor – sunt la mare preț Foarte activ este, de luni până joi, Mercur în Vărsător, care ne ajută să depășim dificultățile de comunicare și să vorbim deschis despre ceea ce simțim. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Intrarea lui Marte în semnul Taurului ne face să prețuim mai mult ceea ce avem. Căutăm confortul lucrurilor cunoscute, mai degrabă decât aventura. Sâmbătă, Luna plină în Fecioară ne îndeamnă să avem grijă la abuzuri emoționale sau la persoanele care încearcă să profite de bunătatea ori generozitatea noastră. Bineînțeles, păstrând un echilibru și fără a ne transforma din agresați în agresori. Iată cum e influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Intrarea lui Mercur în Berbec, chiar în prima zi a acestei săptămâni, animă discuțiile, ne ajută să gândim mai repede și să găsim rapid soluții pentru problemele cu care ne confruntăm. În schimb, putem avea probleme atunci când e nevoie să ne concentrăm timp îndelungat pe același subiect. În week-end, se anunță distracție mare, în grup. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna începe foarte echilibrat, cu intrarea Soarelui în Berbec, ce coincide cu echinocțiul de primăvară. E o perioadă favorabilă începuturilor, în care putem să demarăm proiectele pe care le considerăm mai importante. Miercuri, joi și vineri lucrurile sunt ceva mai complicate și, de multe ori, graba strică treaba. În week-end ne regăsim liniștea. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna noua in Berbec ne ofera, marti, o puternica energie a inceputului. E momentul potrivit pentru a demara proiecte importante, pentru a face o investitie sau incepe o relatie. Incepand de vineri, intrarea lui Mercur in Taur aduce mai multa rabdare si mai mult calm in gandire, in comparatie cu graba specifica Berbecului. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Trei planete retrograde influențează decisiv desfășurarea evenimentelor, în această săptămână. Venus retrograd în Pești aduce un gust – destul de îndoielnic și riscant - pentru relații clandestine. Saturn retrograd în Săgetător ne arată că nu avem chiar atât de multe cunoștințe pe cât ne place să credem, în timp ce Mercur retrograd în Taur poate afecta comunicarea legată de muncă și bani. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Miercuri, Luna nouă în Taur ne oferă energia necesară pentru a demara un proiect care să ne aducă mai multă securitate și bunăstare. Muncim pentru a avea mai mult și pentru a ne bucur de lucruri mai rafinate, de o calitate mai bună. Vineri, Venus reintră în Berbec, dând undă verde pentru relații de scurtă durată, fără prea multe obligații. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cea mai bună veste a acestei săptămâni constă în faptul că Mercur își încheie retrogradarea din semnul Berbecului și își reia mersul direct. Gândim mai clar, comunicăm cu mai multă precizie, luăm decizii mai inspirate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luna plină în Scorpion, de miercuri, scoate la lumină dorințele, dar și temerile noastre cele mai profunde. Miercuri, ne putem cunoaște cu adevărat, ne dăm seama ce ne motivează, ce ne poate determina să ne auto-depășim. Nu va fi, în nici un caz, o zi în care să ne mulțumim cu jumătăți de măsură. Iar vineri e ziua potrivită pentru a obține primele rezultate pozitive. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cu Mercur în Taur începând de marți, ne vine greu să luăm o decizie, dar apoi, odată ce ne-am hotărât, nu mai acceptăm să ne contrazică cineva. Sâmbătă, intrarea Soarelui în Gemeni ne face mai curioși și sporește nevoia de diversitate, astfel că experimentăm într-una. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Soarele a intrat în Gemeni încă de săptămâna trecută, oferindu-ne un plus de deschidere și mult chef de vorbă. Joi, Luna nouă din Gemeni accentuează energia acestui semn, îndemnându-ne să căutăm experiențe noi și să învățăm lucruri noi. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna începe problematic, cu o zi în care fiecare își vede doar de propriile interese, uitând că există și alte persoane. Începând de marți însă, lucrurile se destin și fiecare găsește calea de a-și atinge propriile scopuri fără să îi împiedice pe alții să își urmeze, la rândul lor, idealul. Duminică, intrarea lui Marte în Rac scoate la lumină sentimente care altfel ar fi rămas nemărturisite și nemanifestate. Iată cum e influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalul eveniment astral al acestei săptămâni este începutul retrogradării planetei Neptun, în semnul Peștilor. Vorbim despre o retrogradare care va dura mai bine de 5 luni, până pe data de 24 noiembrie, și care accentuează imaginația și visarea până într-un grad în care există riscul de le confunda cu realitatea. trebuie să fim atenți la propunerile pe care le primim și la planurile pe care le făurim, pentru a fi siguri că ele sunt realiste. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 25 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop