Horoscop Saptamanal 2017 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop saptamanal 2017

ZODIAC ZILNIC
Chiar în prima zi a acestei săptămâni, Venus intră în Capricorn, ceea ce ne face mult mai pragmatici. Inclusiv pe plan relațional, știm cum să socializăm cu persoane sus-puse, astfel încât o eventuală prietenie cu ele să servească propriilor interese. Iată cum va fi influențată fiecare zodie, în ultima săptămână din acest an: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna începe în forță, cu o Lună nouă în Săgetător care, luni, ne îndeamnă să fim mai deschiși, mai toleranți. Marele eveniment are însă loc miercuri, când Saturn intră în Capricorn, semn astral pe care îl va tranzita vreme de trei ani. Pentru a reuși pe plan socio-profesional, va fi nevoie de tot mai multă disciplină, seriozitate și stăpânire de sine. Iată cum este influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Soarele, Mercur, Venus și, pentru câteva zile, Luna se află în tranzit prin semnul Săgetătorului, ceea ne oferă o deschidere suplimentară spre alți oameni și alte culturi. E momentul să depășim atitudinea de oameni ai peșterii, care se tem de tot ce nu le seamănă și dau vina pe străini pentru orice neîmplinire personală. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Aspectele pozitive făcute de Jupiter luni și marți ne fac mai buni și mai generoși, fără să uităm însă de sine. Șanse mari să oferim și să primim cadouri frumoase, de Moș Nicolae. Evenimentul astrologic al săptămânii este însă intrarea lui Marte în Scorpion, de sâmbătă. Intensitatea trăirilor și a dorințelor noastre crește, astfel că suntem capabili de aproape orice, pentru a le îndeplini. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cele mai importante evenimente astrale au parte în a doua jumătate a săptămânii. Vineri, intrarea lui Venus în Săgetător reprezintă o invitație la aventură, care pică tocmai bine, deoarece urmează nu week-end prelungit. Luna plină în Gemeni, de duminică, dă mare putere vorbelor și ar fi bine să avem grijă ce, cum și cui spunem. Mai ales că, în aceeași zi, Mercur retrograd în Săgetător ne cere mai multă deschidere și renunțarea la prejudecăți. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Două schimbări importante din punct de vedere astral au loc în această săptămână, în aceeași zi. Miercuri, 22 noiembrie, intrarea Soarelui în Săgetător ne face să ne fixăm obiective mai îndrăznețe, să ne dorim lucruri mari. În aceeași zi, Neptun revine în mers direct în Pești, după o retrogradare de cinci luni. Nu ne mai lăsăm înșelați la fel de ușor, ci putem separa mai bine iluzia de realitate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Încă de la început de săptămână, punem multă pasiune în tot ceea ce facem, iar rezultatele pozitive se văd repede. Sâmbătă, Luna nouă în Scorpion e momentul potrivit pentru a începe să lucrăm spre îndeplinirea propriilor dorințe. Este, de asemenea, o zi propice ritualurilor oculte. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Marți, intrarea lui Venus în Scorpion sporește pasiunea, dar poate aduce și unele tendințe de gelozie. Sâmbătă, trigonul între Saturn și Uranus ne ajută să găsim echilibrul între vechi și noi, între tradiție și inovație. Iată cum va fi influențată fiecare zodie, în această săptămână. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
După un început de săptămână relativ liniștit, lucrurile se precipită spre sfârșitul acestui interval. Luna plină în Taur, de sâmbătă, aduce o puternică motivație pe plan financiar. Duminică, intrarea lui Mercur în Săgetător ne cere să scoatem capul din pământ și să facem planuri pe termen mai lung. Iată cum va fi influențată fiecare zodie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Soarele ajunge în Scorpion, unde și Jupiter a intrat tot în această lună. Are loc și o conjuncție Soare-Jupiter în această zodie a dorințelor profunde și a capacității de auto-transformare. Prin urmare, simțim lucrurile cu maximă intensitate și suntem capabili de orice pentru a ne realiza dorințele. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Sunt trei evenimente astrale deosebite, în această săptămână. Marți, Mercur intră în Scorpion și ne ajută să cunoaștem oamenii așa cum sunt în realitate, nu cum încearcă să pară. Miercuri, Luna nouă în Balanță propice unui început pe plan relațional. Duminică, Marte în Balanță ne îndeamnă să ne concentrăm pe viața de cuplu și parteneriate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astral al săptămânii și al lunii octombrie este, fără îndoială, intrarea lui Jupiter în Scorpion, ce va avea loc marți, 10 octombrie. Planeta creșterii și a dezvoltării în semnul emoțiilor intense și al analizei profunde ne va ajuta să ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat, care sunt forțele care ne motivează. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalul eveniment astral al acestei săptămâni este Luna plină de joi, în semnul Berbecului. Aceasta ne face să acționăm mai repede, urmând primul impuls și renunțând să mai facem planuri îndelungi. De asemenea, fiecare dintre noi încearcă să fie mai natural și mai creativ. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cea mai importantă veste e revenirea lui Pluton în mers direct, în semnul Capricornului. Până acum, ni s-a cerut să coborâm în adâncurile propriului subconștient, pentru a ne da seama care sunt forțele care ne guvernează cu adevărat acțiunile. Acum, va trebui să strunim aceste forțe, să la canalizăm astfel încât să lucreze în propriul folos. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
La începutul săptămânii, Fecioara este semnul privilegiat. Miercuri, Venus intră în Fecioară și are loc Luna nouă în același semn zodiacal. Prin urmare, capacitatea noastră de analiză e puternic activată, concomitent cu o nevoie sporită de securitate emoțională. Apoi, cu Luna în tranzit prin Balanță joi și vineri și cu Soarele intrând în același semn sâmbătă, menținerea armoniei pe plan relațional devine mai importantă decât orice altceva. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Mercur a intrat de curând în Fecioară, semnul astral în care se aflau deja Soarele și Marte. E o perioadă în care avem pretenția de a deveni perfecți, încercând să eliminăm și cele mai mici greșeli din viața noastră. E bine să tinzi spre perfecțiune, însă trebuie să fii conștient că nu poți să o atingi și să nu îți pierzi încrederea atunci când faci și mici greșeli. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Este o săptămână încărcată, din punct de vedere astrologic, cea mai importantă zi fiind cea de miercuri. Atunci, Luna plină în Pești ne împinge să le acordăm mai multă atenție celor de lângă noi. În același timp, revenirea lui Mercur în mers direct pune capăt problemelor de comunicare existente în ultima vreme. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna este, în cea mai mare parte a ei, una destul de liniștită, singura problemă fiind că suntem inconstanți: astăzi vrem una, mâine alta, facem promisiuni pe care nu le onorăm etc. Sâmbătă e o zi excelentă pentru a ne face noi prieteni, pentru a cunoaște lume nouă. Începând de duminică, suntem îndemnați la acțiune, e nevoie să ne atacăm cu mult curaj orice situație mai complicată. Primul impuls se va dovedi, de multe ori, cel mai bun. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Iubitoarea Venus s-a grăbit puțin și, în această săptămână, ajunge în Berbec cu o jumătate de lună înaintea Soarelui. Aici, planeta anunță noi iubiri, care pot începe fulgerător, printr-o dragoste la prima vedere. De asemenea, ne simțim bine atunci când facem mișcare, activități fizice, chiar sport, mai ales în zilele în care frigul ne părăsește și putem ieși la aer. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Luni este singura zi mai complicată din această săptămână, deoarece avem tendința de a critica într-una, de a ne concentra mai degrabă pe defectele, decât pe calitățile celor din jur. Apoi, treptat, revenim la sentimente mai bune. Spre sfârșitul săptămânii, odată cu intrarea Soarelui în Pești, devenim mai sensibili la nevoile celor dragi, astfel încât relațiile inter-umane recapătă importanța de care ar trebui să se bucure mereu. Devenim mai buni și mai generoși. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 39 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop