Horoscop Saptamanal 2018 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop saptamanal 2018

ZODIAC ZILNIC
Încă de luni, Neptun intră în mers retrograd, pentru mai bine de cinci luni. Trebuie să avem grijă la modul în care rămânem conectați la realitatea, pentru că, altfel, imaginația necontrolată și visarea cu ochii deschiși pot aduce probleme. Joi, intrarea Soarelui în Rac ne îndreaptă mai mult spre familie și spre activități casnice. Iată cum va fi influențată fiecare dintre cel 12 zodii. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astral din această săptămână este Luna nouă în Gemeni, de miercuri – o zi potrivită pentru a începe să studiem, să învățăm ceva nou. Două planete, Mercur și Venus, schimbă zodia în această săptămână, începându-și tranzitul prin Rac, respectiv Leu. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Soarele și Mercur își continuă tranzitul prin Gemeni, zodie în care, miercuri, fac inclusiv o conjuncție. Sunt favorizate activitățile de natură intelectuală și, de asemenea, vor avea de câștigat cei care stăpânesc binele tainele comunicării. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Două evenimente astrologice majore au loc în această săptămână, ambele în aceeași zi: marți, 29 mai. Pe de o parte, Luna plină în Săgetător ne ajută să ne desprindem de cotidian și să acordăm mai multă atenție planurilor pe termen lung, idealurilor înalte, dar și vieții spirituale. Pe de altă parte, Mercur în tranzit prin Gemeni influențează pozitiv comunicarea, precum și deplasările la distanțe scurte. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Încă de luni, Soarele intră în semnul Gemenilor, unde aduce mai multă deschidere, încurajează comunicarea, conversațiile, ne ajută să ne adaptăm mai ușor la situații dintre cele mai diferite. Apoi, e de reținut sextilul Jupiter-Neptun de vineri, care e face mai generoși și mai îngăduitori. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna 14-20 mai este una extrem de plină, din punct de vedere astrologic. După 7 ani petrecuți în Berbec, Uranus schimbă zodia, intrând în Taur, ceea ce ne face să căutăm noi modalități de a munci și de a câștiga bani, unele dintre ele originale sau de-a dreptul spectaculoase. Iată cum va fi influențată fiecare zodie într-o săptămână în care avem și Lună nouă în Taur, Marte intră în Vărsător, iar Venus începe să tranziteze semnul Racului. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Sunt mai multe cuadraturi care ne tulbură pe parcursul acestei săptămâni, scoțând la lumină diferite probleme și silindu-ne să le rezolvăm cumva, spre propriul nostru bine. Duminică, intrarea lui Mercur în semnul Taurului ne calmează și ne oferă mai multă responsabilitate și simț practic. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Săptămâna începe furtunos, cu Luna plină în Scorpion, care scoate la lumină cele mai profunde dorințe ale noastre și ne face să luptăm pentru ele, fără jumătăți de măsură. Apoi, lucrurile se liniștesc treptat, pentru ca duminică să fie o zi dedicată mai degrabă visării și spiritualității. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Avem o săptămână plină de evenimente astrale. Luna nouă în Berbec, de luni, ne pune la dispoziție o puternică energie a începutului, care sprijină proiectele noi. Vineri, Soarele începe să ne aducă ceva din stabilitatea și spiritul practic al Taurului, în timp ce marți și duminică două planete încep să retrogradeze în Capricorn – mai întâi Saturn, apoi Pluton. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Această săptămână este dominată, din punct de vedere astrologic, de cele două planete din semnul Capricornului, Marte și Saturn, făcând mai multe aspecte prin care influențează întreg zodiacul. Totul începe chiar luni, cu o conjuncție care ne îndeamnă la lucru, cu multă seriozitate și responsabilitate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalul eveniment astral din această săptămână este Luna plină de sâmbătă, 31 martie. Fiind a doua oară în această lună calendaristică în care avem de a face cu acest fenomen, el poartă numele de Lună albastră. E o zi în care trebuie să acordăm mai multă atenție planului relațional și în care contrariile se atrag. Pe de altă parte, începând de sâmbătă, Venus intră în Taur, accentuând senzualitatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalul eveniment astrologic al acestei săptămâni este echinocțiul de primăvară. Odată cu intrarea Soarelui în semnul Berbecului, echilibrul existent în natură începe să se facă simțit și în noi înșine. Pe acest fond de armonie interioară, putem iniția proiecte foarte interesante, de dezvoltare personală pe termen mediu și lung. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalele evenimente astrale au loc spre sfârșitul acestei săptămâni. Dacă Mart în Capricorn ne îndeamnă să controlăm tot mai multe aspecte din viața noastră și să gândim în termeni de profit și pierdere, Luna nouă din Pești scoate la lumină latura noastră sensibilă, sentimentală. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În a doua zi a acestei săptămâni, Venus și Marte intră, umăr la umăr, în semnul Berbecului, unde ne fac să luăm decizii rapide, îndeosebi pe plan relațional. Începând de joi, Jupiter retrograd în Scorpion face să se manifeste în noi emoții puternice, care pe viitor pot duce la lucruri mari. Deocamdată însă, ne putem simți oarecum limitați de mediul în care trăim. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astral din această săptămână este Luna plină în Fecioară de vineri, 2 martie. Încercăm să facem lucrurile perfect, să eliminăm greșelile aproape total, ceea ce nu este întotdeauna posibil. Important este ca, atunci când, inevitabil, facem o eroare să ne păstrăm stăpânirea de sine și să mergem mai departe cu aceeași hotărâre. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În primele două zile ale săptămânii, Luna în Berbec face aspecte cu planetele dinamice Marte și Uranus, oferindu-ne o îndrăzneală și o neliniște care ne pot ajuta fie să realizăm lucruri mari, fie să devenim foarte împrăștiați. Apoi, Soarele, Venus, Mercur și Neptun din Pești ne fac să ne concentrăm asupra propriilor dorințe și idealuri și ne îndreaptă atenția spre laturile de obicei ascunse ale vieții. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În această săptămână, Luna nouă din Vărsător aduce mai multă deschidere și toleranță. Renunțăm la gândirea îngustă, în clișee, și putem accepta inclusiv ceea ce e diferit de noi. În ultima zi a săptămânii, Soarele și Mercur în Pești ne fac să ne concentrăm mai mult pe propriile sentimente. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Avem parte de zile ceva mai liniștite, după tumultul creat săptămâna trecută de eclipsa dublată de luna albastră. Miercuri, e o zi bună pentru an e face noi prieteni (sau chiar iubiți), în timp ce, sâmbătă, intrarea lui Venus în Pești sporește sensibilitatea, dar și timiditatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Miercuri, 31 ianuarie, e o zi importantă, din punct de vedere astrologic. Avem de a face cu fenomenul rar numit Lună albastră (a doua lună plină în aceeași lună calendaristică; mai precis, avem o Lună plină în Leu în ultima zi a lui ianuarie, după ce pe 2 ianuarie fusese Lună plină în Rac), dublat de prima eclipsă de lună din 2018. Este o zi cu o încărcătură astrală cu totul deosebită, favorabilă în primul rând pentru cei care își pot manifesta liber creativitatea și originalitatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie, în această săptămână: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În prima parte a săptămânii, Mercur în Capricorn ace diferite aspecte astrale, cerându-ne să ne îmbunătățim capacitatea de concentrare. Evenimentul astral al săptămânii este însă intrarea lui Marte în Săgetător, care ne face să uităm de rețineri și să căutăm, cu multă îndrăzneală, experiențe noi și spectaculoase. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 22 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop