Horoscop Saptamanal 2018 - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop saptamanal 2018

ZODIAC ZILNIC
Avem o săptămână plină de evenimente astrale. Luna nouă în Berbec, de luni, ne pune la dispoziție o puternică energie a începutului, care sprijină proiectele noi. Vineri, Soarele începe să ne aducă ceva din stabilitatea și spiritul practic al Taurului, în timp ce marți și duminică două planete încep să retrogradeze în Capricorn – mai întâi Saturn, apoi Pluton. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Această săptămână este dominată, din punct de vedere astrologic, de cele două planete din semnul Capricornului, Marte și Saturn, făcând mai multe aspecte prin care influențează întreg zodiacul. Totul începe chiar luni, cu o conjuncție care ne îndeamnă la lucru, cu multă seriozitate și responsabilitate. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalul eveniment astral din această săptămână este Luna plină de sâmbătă, 31 martie. Fiind a doua oară în această lună calendaristică în care avem de a face cu acest fenomen, el poartă numele de Lună albastră. E o zi în care trebuie să acordăm mai multă atenție planului relațional și în care contrariile se atrag. Pe de altă parte, începând de sâmbătă, Venus intră în Taur, accentuând senzualitatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalul eveniment astrologic al acestei săptămâni este echinocțiul de primăvară. Odată cu intrarea Soarelui în semnul Berbecului, echilibrul existent în natură începe să se facă simțit și în noi înșine. Pe acest fond de armonie interioară, putem iniția proiecte foarte interesante, de dezvoltare personală pe termen mediu și lung. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalele evenimente astrale au loc spre sfârșitul acestei săptămâni. Dacă Mart în Capricorn ne îndeamnă să controlăm tot mai multe aspecte din viața noastră și să gândim în termeni de profit și pierdere, Luna nouă din Pești scoate la lumină latura noastră sensibilă, sentimentală. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În a doua zi a acestei săptămâni, Venus și Marte intră, umăr la umăr, în semnul Berbecului, unde ne fac să luăm decizii rapide, îndeosebi pe plan relațional. Începând de joi, Jupiter retrograd în Scorpion face să se manifeste în noi emoții puternice, care pe viitor pot duce la lucruri mari. Deocamdată însă, ne putem simți oarecum limitați de mediul în care trăim. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Cel mai important eveniment astral din această săptămână este Luna plină în Fecioară de vineri, 2 martie. Încercăm să facem lucrurile perfect, să eliminăm greșelile aproape total, ceea ce nu este întotdeauna posibil. Important este ca, atunci când, inevitabil, facem o eroare să ne păstrăm stăpânirea de sine și să mergem mai departe cu aceeași hotărâre. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În primele două zile ale săptămânii, Luna în Berbec face aspecte cu planetele dinamice Marte și Uranus, oferindu-ne o îndrăzneală și o neliniște care ne pot ajuta fie să realizăm lucruri mari, fie să devenim foarte împrăștiați. Apoi, Soarele, Venus, Mercur și Neptun din Pești ne fac să ne concentrăm asupra propriilor dorințe și idealuri și ne îndreaptă atenția spre laturile de obicei ascunse ale vieții. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În această săptămână, Luna nouă din Vărsător aduce mai multă deschidere și toleranță. Renunțăm la gândirea îngustă, în clișee, și putem accepta inclusiv ceea ce e diferit de noi. În ultima zi a săptămânii, Soarele și Mercur în Pești ne fac să ne concentrăm mai mult pe propriile sentimente. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Avem parte de zile ceva mai liniștite, după tumultul creat săptămâna trecută de eclipsa dublată de luna albastră. Miercuri, e o zi bună pentru an e face noi prieteni (sau chiar iubiți), în timp ce, sâmbătă, intrarea lui Venus în Pești sporește sensibilitatea, dar și timiditatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Miercuri, 31 ianuarie, e o zi importantă, din punct de vedere astrologic. Avem de a face cu fenomenul rar numit Lună albastră (a doua lună plină în aceeași lună calendaristică; mai precis, avem o Lună plină în Leu în ultima zi a lui ianuarie, după ce pe 2 ianuarie fusese Lună plină în Rac), dublat de prima eclipsă de lună din 2018. Este o zi cu o încărcătură astrală cu totul deosebită, favorabilă în primul rând pentru cei care își pot manifesta liber creativitatea și originalitatea. Iată cum va fi influențată fiecare zodie, în această săptămână: citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
În prima parte a săptămânii, Mercur în Capricorn ace diferite aspecte astrale, cerându-ne să ne îmbunătățim capacitatea de concentrare. Evenimentul astral al săptămânii este însă intrarea lui Marte în Săgetător, care ne face să uităm de rețineri și să căutăm, cu multă îndrăzneală, experiențe noi și spectaculoase. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Principalul eveniment al săptămânii este Luna nouă din Capricorn, de miercuri. E o zi bună pentru a iniția proiecte pe plan profesional, dar și pentru a ne ocupa de propria imagine socială. Sâmbătă, Soarele intră în Vărsător, ajutându-ne să înțelegem importanța libertății și a originalității. citeşte tot Citeşte tot!
ZODIAC ZILNIC
Avem o aglomerație de planete în Capricorn, care ne cer mai multă seriozitate și auto-organizare. După ce, marți, Soarele, Venus și Pluton fac o conjuncție în acest semn, joi și Mercur intră în Capricorn, ajutându-ne să ne îmbunătățim relațiile cu autoritățile și cu orice persoană care ocupă o funcție de conducere. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 14 din 14
loading...

loading...
Horoscop