Luna In Zodii - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Luna in zodii

ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Luna in Pesti se află în trigonocraţie – o poziţie favorabilă.
Persoanele care au Luna in Pesti sunt sentimentale, imaginative, visătoare, lipsite de simţul practic, nehotărâte, leneşe, blânde, fără voinţă, influenţabile, retrase, descurajate. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Persoanele care au Luna in Varsator sunt sincere, independente, neconvenţionale, excentrice, uneori ineficiente, ingenioase şi prietenoase. Au o mare capacitate pentru cunoaşterea caracterelor umane, pentru altruism şi pentru promovarea ideilor. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Luna in Capricorn se află în exil – zodia opusă domiciliului, deci o poziţie complicată, în care nu îşi poate manifesta influenţa prea puternic. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Luna in Sagetator este peregrină – un aspect neutru.
Persoanele care au Luna in Sagetator posedă simţul onoarei, au mereu argumente puternice, independente, care nu suportă restricţii. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Luna in Scorpion este în cădere – o poziţie nu tocmai favorabilă.
O persoană cu Luna in Scorpion este magnetică, hotărâtă, mândră, controlată. Are o mare capacitate de autoapărare, regenerare, de retrăire a oricărei experienţe. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Luna in Balanta este peregrină – poziţie neutră.
Persoanele care au Luna in Balanta sunt ospitaliere, tolerante, rafinate şi pline de eleganţă. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Luna in Fecioara este peregrină – o poziţie neutră.
Persoanele care au Luna in Fecioara sunt practice şi întreprinzătoare, rezervate, reci, mofturoase în sensul chiţibuşar, neinspirat. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Nativii care au Luna in Leu sunt mari iubitori ai luxului, extravaganţi, generoşi, loiali şi încrezători în forţele proprii. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Persoanele care au Luna in Rac sunt sociabile, mereu înconjurate de prieteni şi de rude, pentru că numai astfel se simt în siguranţă. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Luna in Gemeni aduce multă agitaţie. Indivizii cu această configuraţie astrală aleargă după mai mulţi iepuri în acelaşi timp, se apucă de trei sau mai multe treburi odată. În plus, ţin să vorbească într-una despre ceea ce fac, despre ceea ce fac vecinii, prietenii, rudele sau chiar persoane pe care abia au apucat să le cunoască. Extrem de interesaţi de tot ce este nou, nu se pot abţine să nu îşi vâre nasul inclusiv acolo unde nu le fierbe oala. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Luna in Taur indică un individ cu multe calităţi, care sunt însă greu de pus în valoare. Se lasă greu impresionat şi preferă să caute confortul şi situaţiile călduţe, indiferent de domeniu. De cele mai multe ori, i se potriveşte expresia brânză bună în burduf de câine. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Luna în Berbec indică un individ cu trăiri emoţionale intense, pe care nu le poate controla prea uşor. Se conduce după deviza. mai întâi tragem, apoi punem întrebări. De aceea, i se întâmplă de multe ori să ia decizii pripite, pe care apoi le va regreta. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop