loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Marte in zodii

ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Marte în Fecioară este angajatul perfect, visul fiecărui șef. Dacă ești proprietarul sau directorul unei companii, poate că ar trebui să te uiți nu doar pe cv-ul potențialilor angajați, ci și pe harta natală a acestora. Caută acolo poziția lui Marte și anagajază0i pe cei care, la naștere, aveau această planetă în zodia Fecioarei! citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Unii oameni așteaptă să se întâmple, alții își doresc să se întâmple, dar unii fac să se întâmple. Aceștia din urmă sunt nativii născuți cu Marte în zodia Leului. Cu planeta roșie în acest semn astral, aveți o voință puternică, vă place competiția și vă asumați riscuri. Aveți ambiția și magnetismul personal ale unui lider. Acționând cu autoritate, sunteți obișnuit să obțineți ceea ce vreți. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Pentru cineva născut cu Marte în zodia Racului, familia este centrul universului și cel mai important lucru din viața sa. Un cămin fericit și o familie fericită reprezintă principalul scop din viața sa, motiv pentru care e deosebit de protectiv cu cei pe care îi iubește. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Cei născuți cu Marte în semnul Gemenilor au atât de multă energie și sunt atât de neliniștiți, încât au mai mereu nevoie să se ocupe de mai multe proiecte în același timp. Și-au dezvoltat acest talent într-o asemenea măsură, încât se pot lăuda că, dacă aleargă după doi iepuri, îi vor prinde pe amândoi. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Cei cu Marte în Taur cunosc bine o veche vorbă românească: cu răbdarea, treci și marea. Ei lucrează încet, dar constant, îndreptându-se mereu spre atingerea unor scopuri fixate pe termen lung. Prețuiesc puterea și stabilitatea și sunt capabili să lucreze din greu pentru ceea ce își doresc astfel că, în final, își văd aproape de fiecare dată dorințele împlinite. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Zodia Berbecului reprezintă domiciliul de zi al lui Marte, iar cei care au planeta roșie în acest semn astral sunt impulsivi și spontani. Preferă acțiunea rapidă, fără planuri elaborate. De altfel, planificarea în amănunt este, pentru ei, unul din cele mai plictisitoare lucruri din lume. Le vine greu să-i înțeleagă rostul – dacă vrei să faci ceva, treci la treabă! Ce rost are să-ți pierzi vremea cu strategii? citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 6 din 6
loading...

loading...
Horoscop