Mercur In Zodii - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Mercur in zodii

ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur in Pesti indică un individ care este dominat de sentimente chiar şi atunci când ar trebui să ia o decizie raţională, rece şi calculată. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur in Varsator conferă multă originalitate şi capacitate de a surprinde. Nativii cu acest aspect astral sunt oameni ai surprizelor, greu de anticipat, capabili să vină, în fiecare împrejurare, cu ceva nou. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur in Capricorn indică un individ precaut, foarte grijuliu în tot ceea ce spune, care îşi ascunde excesiv atât gândurile, cât şi sentimentele. Uneori, suspiciunea şi rigiditatea devin, totuşi, exagerate. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur in Sagetator indică un caracter independent, chiar impulsiv, cu o exprimare directă, caracterizată în primul rând prin sinceritate. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur in Scorpion este o configuraţie care dă o deosebită profunzime mentală şi, de asemenea, excelente calităţi intuitive. Indivizii cu Mercur in Scorpion văd lucrurile în profunzime, merg repede dincolo de coji şi aparenţe şi ajung direct în miez, chiar şi atunci când există tendinţa ca acesta să fie ascuns, camuflat. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Dacă nu face aspecte nefavorabile cu alte planete, Mercur in Balanta indică mult echilibru şi armonie. Practic, tinde să respecte întotdeauna îndemnul lui Buddha, care ne vorbeşte despre calea de mijloc. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur in Fecioara indică, în primul rând, un simţ critic foarte bine dezvoltat. Avem de a face cu genul de individ cârcotaş, gata să descopere sâmburii din dulceaţă şi să caute nod în papură oricui şi oricând. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur in Leu dă dovadă de foarte multă creativitate. De asemenea, este un aspect care indică generozitate. Nu este însă generozitatea dezinteresată, venită din inimă, a Peştelui. Un individ cu Mercur in Leu oferă ceva în primul rând pentru a demonstra că are ce să ofere şi pentru a culege aprecierile celor din jur. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur in Rac indică o persoană al cărei mod de a comunica este puternic influenţat de sentimentele pe care le are. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur în Gemeni aduce abilităţi excelente de comunicare, indiferent de partenerul de conversaţie, precum şi o mare capacitate de adaptare la orice mediu. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur in Taur indică o persoană cu picioarele pe pământ, practică, ancorată în realitatea de zi cu zi. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Mercur in Berbec indică un spirit deschis, receptiv la ideile noi, care dă dovadă de multă creativitate şi originalitate. Când vine însă vorba de aplicarea acestor idei, de transpunerea lor în practică şi de ducerea proiectelor până la capăt, lucrurile nu mai stau la fel de bine. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop