Obiecte Magice - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Obiecte magice

CULTURA MISTICA
Gheaţa are o memorie proprie? Pot cristalele de apă îngheţată să reţină informaţii, sentimente sau energii care le-au fost transmise în momentul în care apa a fost supusă unei temperaturi mai mici de 0 grade Celsius? Cercetătorul japonez Masaru Emoto oferă un răspuns pozitiv la toate aceste întrebări şi ne asigură că există informaţie păstrată în cristalele de gheaţă, deoarece conştiinţa umană poate să influenţeze structura moleculară a apei. citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
În societăţile tradiţionale, fiecare obiect avea o funcţie magică, iar acest lucru e valabil inclusiv pentru obiectele de podoabă, precum cerceii. De fapt, cerceii, brăţările sau lănţişoarele au căpătat o funcţie estetică abia târziu în istorie, deoarece în vechime nu era purtaţi pentru a ne face mai frumoşi sau mai atrăgători, ci pentru a ne proteja sau a ne activa unele capacităţi latente. citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Tăbliţa ouija este cel mai cunoscut instrument utilizat in cadrul şedinţelor de spiritism, pentru a comunica cu sufletele celor care nu se mai află printre noi.
Este vorba de o tăbliţă din lemn, pe care sunt gravate literele alfabetului, cifrele de la 1 la 10, cuvintele ”da” și ”nu”, mesajul ”la revedere” și, eventual, diferite alte simboluri. În timpul şedinţelor de spiritism, mai multe persoane susțin această tăbliţă, pe care se află o mică planșetă sau o lupă, ce începe să se deplaseze pe deasupra literelor și cifrelor, oferind răspunsuri la întrebările participanților. Se presupune că aceste răspunsuri sunt oferite de spiritele care au fost invocate la începutul şedinţei.

citeşte tot Citeşte tot!
CULTURA MISTICA
Covoarele persane sunt o prezenţă obişnuită in viaţa noastră. Le călcăm mereu în picioare, iar uneori le batem. Mai nou, ni se spune că nu prea mai sunt la modă, fiind asociate cu celelalte elemente care nu puteau lipsi din orice casă decorată conform stilului kitchos al Epocii de aur. Totuşi, după o cercetare mai atentă, vom vedea că au o cu totul altă origine decât tabloul reprezentând-o pe ţiganca cu sânii goi sau decât bibelourile-balerine.

citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 4 din 4
loading...

loading...
Horoscop