Proverbe Si Cugetari Pentru Zodii - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Proverbe si cugetari pentru zodii

ZODII
Iata proverbele care se potrivesc cel mai bine cu firea miloasa si credincioasa a unui reprezentant al semnului Pestilor. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Varsatorii iubesc libertatea si sunt foarte prietenosi. Aceste caracteristici se reflecta inclusiv in proverbele care li se potrivesc cel mai bine. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Serios, constant, gata sa munceasca si ani in sir pentru a obtine ceea ce isi doreste, Capricornului i se potrivesc proverbe ce reflecta aceste caracteristici. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
"Calatorului ii sade bine cu drumul' e un proverb perfect pentru un nativ Sagetator. Afla care sunt celelalte noua proverbe si zicatori care i se potrivesc cel mai bine Sagetatorului! citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
"Scopul scuza mijloacele" e o afirmatie pe care Scorpionul o foloseste drept justificare in multe imprejurari. Afla ce alte proverbe i se potrivesc acestei zodii! citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Echilibrata si impaciuitoarea Balanta e de acord cu proverbul conform caruia Adevarul este intotdeauna la mijloc. Ce alte proverbe i se potrivesc acestei maestre in diplomatie? citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Proverbele privitoare la sanatate si la munca sunt cele mai potrivite pentru zodia Fecioarei. De exemplu: Orice munca e frumoasa, daca e pe plac aleasa. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Daca vrei, poti, sustine mandrul si viteazul Leu. Ce alte proverbe i se potrivesc acestei zodii guvernate de Soare? citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Fiecare pasare isi iubeste cuibul si fiecare Rac isi iubeste familia, iar asta se reflecta si in proverbele potrivite pentru acxest semn astral. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Vorba dulce mult aduce, ar spune un Geaman, specialist in comunicare si conversatie. Iar alte proverbe ii confirma aceasta abilitate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Fericirea trece prin stomac, ar spune Taurul, mereu preocupat de aspectele fundamentale ale vietii, de la baza piramidei lui Maslow. Care sunt celelalte proverbe si zicatori speicifice zodiei? citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Bate fierul cat e cald, spune Berbecul, mereu aflat pe fuga. Afla care sunt cele mai potrivite zece proverbe pentru aceasta zodie! citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop