loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Soarele in zodii

ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Soarele in Pesti este recunoscut pentru caracterul său milostiv, pentru compasiunea pe care o arată faţă de toţi cei aflaţi în suferinţă. Nu suportă să vadă durerea, indiferent dacă este vorba de un prieten apropiat, de un necunoscut sau chiar de un animal. În fiecare dintre aceste împrejurări, va interveni în mod direct, ajutându-l aşa cum poate pe cel care se află în suferinţă. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Originalitatea unui individ cu Soarele in Varsator iese imediat în evidenţă, deoarece ea se face rapid manifestată în modul în care gândeşte, vorbeşte şi acţionează. Ţine să facă mereu lucrurile în felul său propriu, fără să ţină cont de reguli sau de tradiţiile fixate anterior. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Soarele in Capricorn are un puternic simţ al datoriei şi, în consecinţă, poţi avea toată încrederea în el, atunci când porniţi împreună pe acelaşi drum. Îşi respectă întotdeauna cuvântul dat şi ţelurile sale pe termen lung sunt atinse în proporţie de aproape sută la sută. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Soarele in Sagetator este un înţelept cu o înţelegere profundă asupra vieţii. Un nativ cu această configuraţie astrală are două calităţi destul de rar întâlnite în lumea actuală: optimismul şi sinceritatea. Dacă vrei să afli adevărul, cel mai bine este să îi pui întrebările potrivite unui nativ cu Soarele in Sagetator. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Pentru Soarele in Scorpion, transformarea este o necesitate permanentă. Iar aceasta implică traversarea unor cicluri multiple de distrugere şi regenerare. Soarelui în Scorpion i se potriveşte perfect metafora biblică a bobului de grâu, care, pentru a da rod, trebuie mai întâi să putrezească în pământ. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Soarele in Balanta este un idealist cu un puternic simţ al dreptăţii şi al armoniei. Caută să fie întotdeauna în armonie cu toată lumea – lucru, de multe ori, imposibil. Îşi adaptează în permanenţă comportamentul la mediul în care se află, uneori devenind de-a dreptul cameleonic. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Soarele in Fecioara este dotat cu o capacitate de analiză de-a dreptul impreionantă. Trage de o idee aşa cum un câine trage un os, până găseşte măduva. De aceea, nativii cu Soarele in Fecioară sunt consideraţi excelenţi detectivi sau poliţişti.

citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Soarele in Leu este foarte mândru. Are un grad înalt de respect pentru propria persoană şi se consideră potrivit pentru a-i ghida pe alţii. Din acest punct de vedere, de cele mai multe ori chiar are dreptate.

citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Soarele in Rac este sensibil şi este înclinat să creadă că toată lumea este la fel de sensibilă. Tocmai de aceea, se poartă de obicei cu mănuşi şi rar îl veţi vedea având izbucniri sau purtându-se cu brutalitate. Preferă sămenajeze sentimentele celor cu care vorbeşte, sperând că, la rândul lor, aceştia se vor purta bine cu el.

citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Soarele in Gemeni este un expert în comunicare şi în stabilirea de relaţii. Ştie cum să deschidă vorba chiar şi atunci când alături de el se află o persoană extrem de rezervată. Ştie cum să conducă discuţia astfel încât interlocutorul să se deschidă, la rândul său. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Soarele in Taur iubeşte, mai presus de toate, stabilitatea. Un loc de muncă stabil, un partener de viaţă stabil, prietenii întinse mai multe decenii, acelaşi domiciliu pe durata întregii vieţi – iată dezideratele unui nativ cu Soarele in Taur.

citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Soarele in Berbec conferă o puternică înclinaţie spre luptă. Un nativ cu Soarele în Berbec e mereu în stare de luptă – în atac sau în apărare – dar niciodată liniştit şi calm. Momentele de acalmie pot fi definite ca un scurt rmistiţiu, în niciun caz ca o pace.
citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop