loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Societăţi secrete

ASTROLOGIE SI OCULTISM
Pentru prima dată, a fost făcută publică, în mod oficial, lista la reuniunea Grupului Bilderberg, care în acest an are loc în Virginia, SUA, între 31 mai şi 3 iunie.
Pe listă se regăsesc îndeosebi politicieni şi oameni de afaceri, directori ai unora dintre cele mai puternice companii din lume. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Între 30 mai şi 3 iunie, Grupul Bilderberg se reuneşte (teoretic, în secret)la hotelul Westfield Marriott, în statul Virginia, din Statele Unite ale Americii.
Se pare că nu este deloc o coincidenţă faptul că, în 2008, un alt an electoral în SUA, membrii grupului s-au întâlnit tot în Virginia, născând speculaţii referitoare la influenţa pe care au avut-o asupra soartei alegerilor. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Recent, Marea Lojă masonică din Chile a aniversat 150 de ani de la întemeiere, la eveniment fiind prezenţi, pe lângă reprezentanţii unor mari loji masonice din America de Sud, precum şi din federaţia Rusă, şi mai mulţi politicieni: deputaţi, senatori şi chiar preşedintele Republicii Chile, Sebastian Pinera. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Între 9 și 12 iunie 2011, hotelul Suvretta House din St. Moritz (Elvetia) găzduiește reuniunea anuală a Grupului Bilderberg, una dintre cele mai influente organizații din lume.
Ca întotdeauna, nu se cunosc cu precizie numele participanților – a căror cifră este, de obicei, în jur de 150 - și nici temele care vor fi discutate. Profitând de blocajele ridicate de Bilderberg față de mass-media și opinia publică, au apărut numeroase teorii ale conspirației, care susțin că soarta lumii este decisă la aceste întâlniri anuale, astfel încât lucrurile să meargă bine pentru grupul elitist de politicieni și magnați industriali care participă la întruniri. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Ordinul sau Societatea Thule (în germană, Thule Gesellschaft) a fost o societate secretă germană cu sediul la Munchen, în prima jumătate a secolului XX. Societatea Thule şi-a început activitatea ca un grup de studii etnologice, interesându-se în special de Antichitatea germană şi de arieni.
Numele Thule vine de la un loc mitic, plasat de vechii greci în partea nordică a Europei, loc considerat drept originea rasei ariene şi care poate fi identificat cu ţinutul legendar al Hiperboreei. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Simboluri masonice precum ochiul în triunghi sau tabla de șah se regăsesc într-o expoziție găzduită, timp de o lună, de Muzeul de Artă din Timișoara. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Comisia Trilaterală este unul dintre grupurile elitiste ale omenirii care se reunesc periodic şi, conform adepţilor teoriei conspiraţiei, decid direcţiile viitoare de dezvoltare pentru întreaga planetă. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Comisia Trilaterală (uneori cunoscută sub denumirea simplă de Trilaterala) este o organizaţie privată, înfiinţată în 1973, la iniţiativa principalilor conducători ai Grupului Bilderberg, printre care David Rockefeller, Henry Kissinger şi Zbigniew Brzezinski. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
În fiecare an, aproximativ 130 de persoane din elita politică, economică şi financiară a lumii se întâlnesc într-un fel de conferinţă la care nici publicul şi nici presa nu au avut vreodată acces.
În 2009, de exemplu, întâlnirea Grupului Bilderberg a avut loc la Atena, pentru ca în 2010 să se desfăşoare în Spania. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE SI OCULTISM
Termenul de francmasonerie își are originea în epoca medievală, când francezul francmacon, germanul freimaurer si englezul freemason insemnau acelasi lucru: zidar liber. Astfel, etimologia este o trimitere directă spre una dintre radacinile acestei organizaţii secrete: breslele de constructori medievali, care au realizat, de exemplu, catedralele gotice încărcate de simboluri pe care unii le consideră pur creștine, alții alchimice, iar alții aparținând unei cunoașteri transmise din cele mai vechi timpuri prin iniţiere directă.

citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 10 din 10
loading...

loading...
Horoscop