Venus In Zodii - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Venus in zodii

ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Persoanele care au Venus în Pești pe harta natală sunt tandre, romantice, sensibile. Au gusturi artistice, ei sunt cei care merg la cinema la comediile romantice, apreciază muzica „de suflet“ și se emoționează – uneori până la lacrimi – de fiecare dată când văd ceva frumos, indiferent dacă este creația omului sau a naturii. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Persoanele care au Venus în Vărsător pe harta natală sunt extrem de libertine. Se pot îndrăgosti chiar de oricine, fără a ține cont de reguli sau convenții: coleg de serviciu, șef, profesor, iubitul sau iubita celui mai bun prieten, eventual chiar de soția vreunui amic. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Persoanele cu Venus în Capricorn pe harta natală dau de multe ori impresia că sunt reci, rezervate, că se bazează aproape exclusiv pe calcul și pe rațiune. Asta nu înseamnă că ar fi lipsite de sentimente. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Venus în Săgetător se află în peregrinaj – o poziție neutră. Aici, iubirea se află
sub influența lui beneficului Jupiter, lipsit de prejudecăți și deschis oricărei
aventuri. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Foarte pasionale, persoanele cu Venus în Scorpion par să fie născute pentru a deveni protagoniștii unor mari povești de iubire, precum cele pe care le vedem în filme sau le citim în cărți. Numai că... citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Persoanele născute cu Venus în semnul Balanței pe harta natală au tendința de a acorda o mare atenție planului relațional. Sunt genul de oameni care caută să împace pe toate lumea, să știe că fiecare persoană cu care au o relație este mulțumită. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Persoanele născute cu Venus în semnul Fecioarei pe harta natală rareori obișnuiesc să își exprime sentimentele. Mai ales pe cele pozitive. Rar le veți vedea entuziasmate de ceva sau făcând declarații înflăcărate de dragoste. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Venus în Leu se află în peregrinaj – o poziție neutră, care nu influențează nici negativ, nici pozitiv vibrația și influența acestei planete.
Oamenii născuți cu Venus în semnul Leului pe harta natală sunt, de cele mai multe ori, dependenți de atenția celor din jur, în special a celor dragi. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Persoanele cu Venus în Rac pe harta natală au nevoie de siguranță pe plan emoțional și este foarte important ca, în copilărie, să aibă o bună relație cu mama. Aceasta le poate oferi liniștea și încrederea în sine necesare pentru o viață relațională armonioasă la vârsta adultă. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
O persoană cu Venus aflată în acest semn pe harta natală este spontană în relațiile cu cei din jur, dar și atunci când își stabilește preferințele. Este genul care se poate îndrăgosti la prima vedere sau care cheltuiește o grămadă de bani pe diferite obiecte, cărți, haine, bijuterii, încă de prima dată când le vede pe un raft sau în vitrina unui magazin citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Venus în Taur se află în propriul domiciliu, deci vorbim despre unul din semnele astrale în care această planetă feminină se simte excelent. Tocmai de aceea, dă naștere unor sentimente profunde și stabile, unor forme puternice de atașament. citeşte tot Citeşte tot!
ASTROLOGIE EXPLICATĂ
Venus în Berbec este în exil, o poziție mai degrabă nefavorabilă – lucru ușor de înțeles dacă înțelegem faptul că Venus, planeta feminității și a iubirii, se află aici în casa lui Marte, zeul masculinității și al războiului. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop