Video Muzică - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Video Muzică

VIDEO
Cântăreţul japonez Kitaro, născut în 1953, impresionează la fiecare concert al său, indiferent dacă alege să îşi interpreteze melodiile la tobe tradiţionale japoneze., pian, sintetizator, chitară sau - de cele mai multe ori - la toate acestea, pe rând. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
De Sfantul Valentin, Ziua indragostitilor, ce poate fi mai potrivit decât un top al melodiilor de dragoste?
Vă propunem, mai jos, un top 10 al celor mai bune melodii româneşti de dragoste. Bineînţeles, e un top subiectiv. Părerea Club Mistic citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Dead can Dance, grup considerat, de regulă, ca aparţinând stilului Neoclassical Dark Wave, este recunoscut pentru modul în care îmbină elemente de muzică populară ale unor ţări asiatice şi africane cu melodii de inspiraţie liturgică şi unele sonorităţi medievale. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Populaţia maori din Noua Zeelandă e cunoscută la nivel mondial pentru dansul haka, executat de echipa de rugby a Noii Zeelande înaintea fiecărei partide. Cultura maori e însă infinit mai bogată, iar un exemplu în acest sens îl constituie cântecul de dragoste pe care vi-l prezentăm aici, intitulat Pokarekare Ana. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Clannad este formaţia tradiţională irlandeză în cadrul căreia şi-a făcut ucenicia inclusiv Enya, înainte de a deveni celebră. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Trupa Amala este, în ciuda vechimii sale, foarte puţin cunoscută chiar şi printre rockerii din România. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Yanni - pe numele său adevărat Yannis Hrysomallis - s-a născut la 13 noiembrie 1954 la Kalamata, în Grecia. Clipul de mai jos - preluat de pe Youtube - se intitulează Harmonia şi este o ilustrare perfectă a acestei stări de spirit spre care tânjim cu toţii şi pe care Yanni a reuşit ă o atingă, prin intermediul muzicii. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Deep Forest este un grup alcătuit din doimuzicieni francezi: Michel Sanchez şi Eric Mouquet. Muzica lor este desemnată de obicei cu termenul de ethnic electronica, deoarece este o combinaţie de cântece populare din cele mai diferite zone ale lumii cu elemente electonice, house şi chillout.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Clannad este o formaţie de muzică tradiţională irlandeză. La începuturile carierei sale, inclusiv celebra Enya a făcut parte din proiectul Clannad. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Kinobe este un grup britanic de chill-out, format din Julius Waters şi Dave Pemberton. Stilul lor a mai fost caracterizat şi drept techno-house-funk.
Kinobe a scos până acum patru albume: Soundphiles, în 2000, Versebridgechorus, în 2001, Wide Open, în 2004 şi Choose Your Own Adventure, în 2009.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Adiemus este titlul unei serii de albume ale compozitorului galez Karl Jenkins.
Melodiile incluse în aceste albume au fost interpretate de London Philarmonic Orchestra şi de un grup coral condus de către Karl Jenkins.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Corvus Corax este o formaţie germană de muzică medievală, ai cărei membri cântă exclusiv la instrumente tradiţionale. Numele de Corvus Corax reproduce denumirea ştiinţifică a celei mai comune specii de ciori.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Klaus Schulze este un muzician german născut în 1947 la Berlin, compozitor de muzică electronică.
Afăcut parte, la începutul carierei, din formaţiile de muzică electronică Tangerine Dreams şi Ash Ra Tempel, după care şi-a dezvoltat propriul stil şi propria carieră. A compus peste 40 de albume, dintre care cele mai cunoscute sunt Cyborg (1973), Body Love (1977), Dune (1979), Dreams (1986), In Blue (1995) etc. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Delerium este o formaţie canadiană, apărută în Vancouver în anul 1987. De-a lungul istoriei trupei, stilul Delerium a cunoscut o evoluţie continuă, de la muzică ambientală la industrial şi la pop electronic. Cel mai cunoscut album al trupei Delerium este Karma, apărut în 1997. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Loreena McKennitt este o compozitoare şi interpretă canadiană, născută în 1957. ea cântă la harpă, pian şi acordeon, iar stilul său muzical este puternic inspirat de cultura celtică.
După albumul de debut din 1985, intitulat Elemental, au urmat alte albume care i-au adus consacrarea la nivel mondial în rândul iubitorilor muzicii ambientale: Parallel Dreams (1989), The Book of Secrets (1997), An Ancient Muse (2006) sau A Mediterranean Odyssey (2009). citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Emma Shapplin este o soprană franceză, născută la Paris, pe 19 mai 1974. Ca evoluție a stilului muzical, a pendulat mult timp între muzica clasică și rock, pentru ca, în cele din urmă, prleuând ce i-a plăcut mai mult din aceste două genuri, să ajungă la constituirea unui stil original, propriu. În ceea ce privește limba în care cântă, a existat aceeași permanentă pendulare. Deși de origine franceză, marea majoritate a melodiilor sale sunt interpretate în italiană.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Chris Spheeris este un musician american de origine greacă, în acelaşi timp producător, vocalist şi interpret la mai multe instrumente. Poate să cânte, în cadrul aceluiaşi concert, la pian, orgă, harpă, chitară bas, tobe şi bouzouki. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Thomas de Hartmann, născut într-o familie nobiliară rusă, a fost unul dintre cei mai apreciaţi compozitori de la curtea ţaristă, la începutul secolului al XX-lea. Datorită calităţilor sale, de Hartmann a fost scutit de serviciul militar chiar de ţar, care a considerat talentul său artistic mult mai preţios decât o participare la război.


citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
David Hykes, născut la 2 martie 1953, este nu numai compozitor şi muzician, ci şi profesor de meditaţie. Iar acest fapt se resimte din plin în muzica sa, de o încărcătură spirituală cum rar putem întâlni în perioada contemporană.


citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Dead Can Dance este o formaţie compusă din Lisa Gerrard şi Brendan Perry. Trupa a luat fiinţă în Australia, la Melbourne, în 1981, şi s-a destrămat în 1998. În 2005, Dead Can Dance s-a reunit temporar, pentru organizarea unui turneu mondial. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 31 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop