Video Youtube - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Video YouTube

VIDEO
În filmuletul de mai jos, preluat de pe Youtube, puteţi vedea unele dintre cele mai dure farse posibile, pe care le puteţi face pe 1 aprilie, ziua păcălelilor. Numitorul lor comun este nesimţirea sau, cum ar spune românul, toate sunt de neam prost ori de prost gust. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Ca exemplificare a lucrurilor frumoase aduse de Ziua Indragostitilor, va oferim o reclamă hazlie, preluată de pe Youtube, care îndeamnă femeile să îşi iubească partenerii, indiferent de imperfecţiunile sau de greşelile acestora. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Moartea unei stele este unul din cele mai spectaculoase şi, în acelaşi timp, unul din cele mai înspăimântătoare fenomene din Univers. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Yoga presupune, printre altele, executarea unor exerciţii fizice şi menţinerea corpului în posturi fizice menite să ne aducă fie mai mult echilibru şi armonie interioară, fie mai multă energie.
În videoclipul de mai jos - o reclamă la scutece postată pe Youtube - cel care învaţă un grup de yoghini în ce poziţii e bine să stea este un bebeluş. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Cum poti sa umpli un pahar de 250 de mililitri cu apa luată dintr-una pahar de trei ori mai mic? Pare imposibil, dar clipul de mai jos, postat pe Youtube, ne demonstrează că nu e chiar aşa. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Aurora boreala este unul din cele mai spectaculoase fenomene existente pe Pământ.
Aurora boreala sau aurora polară constă într-o strălucire extrem de intensă, pe cerul nocturn, în zonele aflate în apropierea polilor. această strălucire este rezultatul impactului particulelor de vânt solar cu câmpul magnetic terestru.
Denumirea de aurora boreala a fost dată de Galileo Galilei, în amintirea zeiţei romane a zorilor, Aurora.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Pestii sunt credinciosi si au preocupari spirituale serioase. Asta nu inseamna insa ca nu se pot si distra.
Videoclipul de mai jos, postat pe youtube, demonstreaza ca spatiul sacru al Bisericii poate fi un loc in care se intampla scene extrem de amuzante: preoti care le arunca enoriasilor apa sfintita in ochi, copii care fac pipi la botez, caderi spectaculoase in momentele solemne ale nuntilor. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Despre Vărsători se spune că sunt originali, excentrici, uneori de-a dreptul nebuni. Însă individul din filmuleţul următor, postat pe Youtube, întrece orice măsură a nebuniei: aruncă o pisică pe geamul unei maşini oprite la semafor, izbeşte două capace lângă capetele a doi îndrăgostiţi care se sărută, îşi suflă nasul în berea unor tipi ce stau, cuminţi, la o terasă… şi aşa mai departe.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Un mascul din rasa caprelor alpine (Capra Ibex) este surprins în timp ce îşi foloseşte coarnele impunătoare în cu totul alte scopuri decât cele prevăzute de natură, adică luptele purtate fie pentru cucerirea unei femele, fie spre a se apăra.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Săgetătorul merită, pe bună dreptate, numele de călătorul zodiacului. Nativilor acestei zodii le place să viziteze ţări străine, să ajungă în tot felul de destinaţii exotice şi, în general, ştiu să aprecieze călătoria în sine la fel de mult ca sosirea la destinaţie.
Însă, atunci când eşti mereu pe drumuri, e important să te gândeşti la propria siguranţă, iar exact acest aspect este subliniat de reclama de mai jos, preluată de pe Youtube. Mesajul ei: puneţi-vă centura! citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Dintre toate zodiile, Balanta e cea mai mare iubitoare a ceremoniilor nupțiale. Nativilor acestui semn astral le place să fie prezenți la nunți atât ca simpli invitați, cât și - mai ales! – într-unul din rolurile principale: mire, mireasă sau naș.
Următorul video, preluat de pe Youtube, prezintă și fața amuzantă a nunților. Aruncarea buchetului miresei poate deveni de-a dreptul primejdioasă pentru femeile mult prea dornice de măritiș, iar trena rochiei de mireasă poate să devină și ea o sursă de încircături amuzante.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Fecioara e, de departe, zodia cea mai preocupată de propria sănătate. În acelaşi timp însă, printre Fecioare se află şi cei mai mulţi bolnavi închipuiţi, gata oricând să se vaiete chiar şi de boli care nu există.
În videoclipul de mai jos – o reclamă amuzantă preluată de pe Youtube – vedem o altă variantă a bolnavului închipuit: cel care îşi minte şeful că se simte rău, pentru a putea să-şi facă de cap. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Urmatorul video, postat pe Youtube, arata ce se poate intampla atunci cand adultii dau in mintea copiilor. Mai multi barbati maturi incep sa se joace ca la varsta de 5 ani, fara sa tina cont ca locurile de joacă nu sunt facute pentru ei. De aici si pana la o cadere spectaculoasa in cap nu e decat un pas! citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Bărbatul Rac e sensibil şi nu îi este ruşine să îşi ascundă sentimentele, astfel că, în momentele de mare intensitate emoţională, îl puteţi vedea plângând.
Totuşi, video-ul de mai jos, postat pe Youtube, dovedeşte că fiecare bărbat are în el ceva dintr-un Rac. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Poliţiştii sunt la fel peste tot, iar filmuleţul de mai jos, postat pe Youtube, reprezintă încă o dovadă a acestui fapt.
Trei hoţi ies în fugă din magazinul pe care tocmai îl jefuiseră dar, odată ajunşi intraţi în maşină, lângă ei opresc două maşini de poliţie. Pare că nu mai au cum să scape dar, cum majoritatea bancurilor cu poliţişti sunt de fapt întâmplări reale, intervenţia celor din acest video le permite infractorilor să o întindă fără nicio problemă.
citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Pentru Taur, mâncăciosul zodiacului, cel mai bun mod de a sărbători Crăciunul e printr-un concurs de mâncat şoric de porc. Filmuleţul postat aici vă arată campionii acestei îndeletniciri, care înghit foarte repede cantităţi imense. citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Asemeni animalului al cărui nume îl poartă zodia sa, Berbecul e considerat tare de cap atât la propriu, cât şi la figurat. Mai jos, redăm însă o colecţie de lovituri la cap pe care nu şi le-ar dori nici cel mai puternic berbec, cu sau fără coarne! citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Filmul Eyes Wide Shut, realizat în 1999 de Stanley Kubrik, cu Nicole Kidmann şi Tom Cruise în rolurile principale, a trezit multiple controverse. Eroul principal se infiltrează într-un fel de cult necunoscut, care organiza ritualuri bazate pe sex în locuri secrete. Pe fundalul uneia dintre aceste scene, se aude o melodie tulburătoare, care nu seamănă cu nimic cunoscut! citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Băutul unui ceai poate reprezenta un gest mecanic, pe care îl facem în fiecare dimineaţă, în mod automat, aproape inconştient, sau o adevărată meditaţie, care ne permite nu numai să devenim conştienţi de gustul, mirosul, culoarea şi savoarea licoarei, dar şi de fiecare gest pe care îl facem atunci când preparăm şi bem ceaiul.


citeşte tot Citeşte tot!
VIDEO
Lista celor şapte minuni ale lumii antice a fost întocmită încă din Antichitate şi se referă la construcţii ridicate de către oameni, nefiind deci luate în considerare „minuni“ ale naturii. Cea mai veche versiune a listei îi aparţine lui Antipater din Sidon, care a întocmit-o în secolul II a. Chr., deci în urmă cu aproximativ 2200 de ani. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 20 din 36 1 | 2| Înainte
loading...

loading...
Horoscop