Vise - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Vise

INTERPRETAREA VISELOR
Visele frumoase şi coşmarurile nu vin întâmplător. Respectând câteva reguli simple, putem să reducem semnificativ numărul viselor urâte şi să îl mărim pe cel al viselor plăcute, care ne fac să ne trezim fericiţi, cu zâmbetul pe buze. citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR
Dictatorul german Adolf Hitler se numără printre personalităţile istorice în viaţa cărora visele au jucat un rol important. citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR
Patriarhul Iosif nu este singurul personaj biblic care ajunge mare demnitar datorită descifrării unui vis al unui conducător.
Profetul Daniel are o poveste similară, numai că, de această dată, cel al cărui vis este interpretat nu e un faraon egiptean, ca în cazul lui Iosif, ci un monarh babilonian: Nabucodonosor. citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR
Dacă visul Fecioarei Maria face parte din literatura apocrifă, nerecunoscută în mod oficial de către Biserică, există chiar episoade din Sfânta Scriptură care vorbesc despre vise profetice şi despre descifrarea lor. Cel mai cunoscut astfel de episod din Biblie este, fără îndoială, visul faraonului egiptean, descifrat de patriarhul Iosif, aflat la momentul respectiv în închisoare, după ce fusese învinuit pe nedrept că a încercat să o seducă pe soţia stăpânului său.

citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR
În legătură cu textul de mai jos, Biserica păstrează o atitudine ambiguă. În timp ce unii preoţi îl recomandă credincioşilor şi există chiar edituri bisericeşti care l-au publicat, alţii îl consideră în afara literei legii bisericeşti şi îl consideră o simplă superstiţie.
Titlul său complet este „Visul ce a visat Nascatoarea de Dumnezeu mai inainte de a se rastigni domnul nostru lisus Hristos“.

citeşte tot Citeşte tot!
INTERPRETAREA VISELOR
E lucru ştiut dintotdeauna că visele nu sunt toate la fel.
Există vise obişnuite, simple ecouri ale evenimentelor din viața de zi cu zi. Tuturor ni s-a întâmplat să ne visăm conducând mașina după o zi petrecută la volan sau continuând să înotăm și în vis, după ce toată ziua ne-am bălăcit la ștrand.

citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 6 din 6
loading...

loading...
Horoscop