loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Zodiacul personalităţilor

ZODII
Peştele este, în prmiul rând, un homo religiosus. Nu e de mirare că un nativ al acestei zodii a creat termenul de homo religiosus.
Un nativ al zodiei Pe;tilor, Mircea Eliade, e devenit unul dintre cei mai importanţi cercetători în domeniul sacrului şi al istoriei religiilor, prin opera sa ştiinţifică, în timp ce opera sa literară presupune un contact permanent cu misterul şi cu misticismul.
citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Vărsătorul este, înainte de toate, un vizionar. Inventivitatea şi originalitatea sa sunt deosebite şi, în plus, este mereu orientat spre viitor. În aceste condiţii, nu este deloc de mirare că marele precursor al literaturii science-fiction este un Vărsător. In vasta sa operă, Jules Verne a anticipat, uneori cu aproape un secol, aproape toate marile invenţii ale secolului al XX-lea.

citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
De-a lungul vieţii sale, cunoscutul actor Anthony Hopkins a dat dovadă de mai multe trăsături specifice unui Capricorn. Răbdarea este una dintre ele, Hopkins jucând pentru prima dată într-un rol principal abia la vârsta de 34 de ani.
Constanţa şi evoluţia lentă, dar sigură, sunt alte componente capricorniene ale personalităţii sale. La 54 de ani, reuşea să câştige un Oscar pentru cel mai bun actor, iar după aceea s-a aflat mereu printre cei mai apreciaţi actori de la Holywood. Dacă adăugăm seriozitatea şi privirea sa meditativă care fascinează, este clar că avem de a face cu un Capricorn tipic. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Săgetătorul este preocupat de spiritualitate şi are calităţile unui lider spiritual, dar este, în acelaşi timp, un specialist al distracţiei. Expansiunea sa poate fi atât pe plan vertical, drept în sus, cât şi pe plan orizontal, căutând cât mai multe experienţe. Săgetătorul este preocupat de spiritualitate şi are calităţile unui lider spiritual, dar este, în acelaşi timp, un specialist al distracţiei. Expansiunea sa poate fi atât pe plan vertical, drept în sus, cât şi pe plan orizontal, căutând cât mai multe experienţe.
Un astfel de individ, un Sagetator întotdeauna gata să meargă dincolo de propriile sale limite, indiferent de domeniu, a fost legendarul solist al trupei The Doors, Jim Morisson. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Feodor Mihailovici Dostoievski reuneşte, în personalitatea, dar mai ales în opera sa fascinantă, mai multe caracteristici ale zodiei Scorpionului, al cărei nativ era.
Profunzimea analizei la care a reuşit să supună atât religia, cât şi politica, dar, mai ales, conştiinţa umană, este caracteristică Scorpionilor, care nu se împiedică niciodată de coji şi de ambalaje, ci merg drept la ţintă, în esenţa lucrurilor. Patima sa pentru jocurile de noroc, magistral redată în „Jucătorul“, este tot o manifestare, de această dată negativă, a unei tendinţe a Scorpionului,:aceea de a nu ceda niciodată şi de a împinge lucrurile până la capăt, la ultima lor consecinţă. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Arthur Rimbaud s-a născut la 20 octombrie 1854, la Charleville-Mézières, şi a murit la 10 noiembrie 1891, la Marsilia. A fost un poet francez, figură centrală a literaturii moderne, precursor al simbolismului, dar şi - din punct de vedere astrologic - un reprezentant tipic al zodiei Balanţă.
Balanţa este zodia cu cel mai dezvoltat simţ estetic. Datorită guvernatorului său, Venus, planeta iubirii, a frumuseţii şi a artei, această zodie a dat lumii o serie de personalităţi artistice de primă mărime. Printre aceste Balanţe celebre, la loc de cinste se află poetul francez Arthur Rimbaud, reprezentativ pentru zodia Balanta nu numai prin simţul artistic, dar şi prin inconstanţă şi prin căutarea permanentă – în cazul său, nereuşită – a echilibrului. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Nu este deloc întâmplător faptul că regina Angliei, Elisabeta I, a rămas cunoscută în istorie sub numele de „Regina Fecioară“. Dincolo de castitatea sa, reală sau doar afişată, putem enumera şi mai multe temeiuri astrologice.
Ea a fost o demnă reprezentantă a acestei zodii, fapt demonstrat nu numai de supranume, ci şi de atenţia meticuloasă pe care a acordat-o, în calitate de regină, fiecărui domeniu de activitate din ţara pe care o conducea: politic, social, militar, cultural, religios. Meticulozitatea şi atenţia pentru amănunte sunt tipice pentru orice Fecioara. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Leul este, în primul rând, un lider. Cuvintele specifice acestei zodii guvernate de Soare sunt: lumină, strălucire, putere, glorie, vanitate, egocentrism, dominare. Toate acestea se regăsesc în destinul celui mai mare cuceritor din istoria Europei moderne: primul împărat al Franţei, Napoleon Bonaparte, un Leu tipic. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Viaţa prinţesei Diana a Marii Britanii este o ilustrare a verbului specific zodiei Rac: „a simţi“. În ciuda problemelor pe care le-a avut mai întâi cu părinţii şi apoi cu soţul, familia a reprezentat mereu centrul de greutate al vieţii ei.
Lady Diana a lucrat iniţial cu copiii ca educatoare iar apoi, când a avut proprii copii, a jucat cel mai important rol în educaţia lor, iar în ultimii ani de viaţă s-a dedicat constant operelor de caritate. Prin toate aceste caracteristici, dar şi prin numele de „prinţesă a inimilor“, Lady Di a dovedit că este o adevărată femee Rac. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Gemenii sunt, în primul rând, un semn dual. Aşa că nu surprinde pe nimeni faptul că cea mai cunoscută reprezentantă a purtat, în viaţa ei scurtă, dar zbuciumată, două nume: Norma Jean Mortensen (numele pe care l-a primit la naştere şi pe care l-a purtat în prima parte a vieţii) şi Marilyn Monroe (numele sub care a devenit cunoscută, fiind considerată cea mai mare celebritate din istoria cinematografiei).


citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Viaţa celebrului scriitor francez Honore de Balzac este tipică pentru un nativ al zodiei Taur, prin munca acerbă, peste puterile unui om obişnuit, dar şi prin dorinţa permanentă de înavuţire şi de elevare socială, care i-a determinat inclusiv alegerea femeilor din viaţa sa.
De asemenea, ciclul său de romane intitulat „Comedia Umană“ este atât de ordonat şi de bine închegat, încât s-a spus despre el că ar putea face concurenţă Stării Civile. Cu Balzac, realismul francez şi-a atins apogeul. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Una dintre principalele caracteristici ale celor născuţi în zodia Berbecului este combativitatea, spiritul de competiţie. Din acest punct de vedere, Marius Mihai Lăcătuş, fotbalist emblematic pentru clubul Steaua Bucureşti, este un reprezentant tipic al zodiei. Înverşunarea cu care se implica în orice duel şi dorinţa de a-şi învinge adversarul, care s-a lăsat uneori cu oase rupte (la propriu!) au făcut să i se spună „Fiara“.

citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop