loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Zodiile şi cadourile

ZODII
Zodia influenţează decisiv preferinţele persoanei iubite, inclusiv în ceea ce priveşte cadourile de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie. Dacă o rochie roşie va fi bine primită de Berbec, s-ar putea ca un Capricorn să nu fie la fel de încântat. Săgetătorul va rămâne recunoscător pentru o ieşire în public, dar Caăpricornul va fi mai degrabă deranjat de ideea de a merge în club.
Iată, mai jos, cadourile potrivite, de Valentine’s Day, pentru fiecare zodie: citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Ziua de 8 martie reprezintă o adevărată provocare, din punct de vedere al darurilor pe care trebuie să le facem. Ce cadou să îi cumperi persoanei iubite? Dar mamei, fiicei, sorei, șefei, prietenelor, colegelor de serviciu? Zodiacul vă poate ajuta în acest sens, indicându-vă care sunt cele mai potrivite cadouri pentru fiecare din cele 12 zodii.
citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Sentimentali, romantici, sensibili, Peştii vor aprecia cadourile care le pun în valoare aceste trăsături. O plimbare romantică sub clar de lună, o cină servită într-o ambianţă agreabilă împreună cu partenerul de viaţă, o invitaţie la cinematograf atunci când rulează o poveste de dragoste, clasicele bomboane de ciocolată în formă de inimioară sau un medalion în formă de inimă, cu fotografia iubitului în interior, sunt idei de cadouri extrem de potrivite. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Vărsătorul este o persoană sociabilă, pentru care prietenii sunt extrem de importanţi, astfel că se va bucura din toată inima dacă, de ziua lui, va avea casa plină şi cât mai mulţi cunoscuţi îi vor transmite urările lor de bine. Va şti să aprecieze sincer o petrecere-surpriză, ţinând cont că planeta guvernatoare a zodiei sale, Uranus, influenţează tocmai schimbările neaşteptate de situaţie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Capricornul este o persoană serioasă, matură, deci abţineţi-vă de la petreceri-surpriză, torturi aruncate în faţă sau tricouri cu mesaje cu dublu înţeles! Tăcut şi apreciind mai degrabă singurătatea decât mulţimile, nu se schimbă nici de ziua lui, când îi vrea aproape doar pe cei dragi iar, dacă face o petrecere, e pentru a respecta convenienţele sociale. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Când spui Săgetător, te gândeşti în primul rând la călătorii. Nativii acestei zodii nu se simt bine dacă rămân prea mult timp în acelaşi loc, ci au nevoie să colinde tot timpul. Şi, legat de aceste călătorii, se aplică o singură regulă: cu cât mai departe, cu atât mai bine. această pasiune ne indică, bineînţeles, şi câteva posibilităţi de cadouri. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Cu Scorpionul, este recomandat să nu faceţi greşeli atunci când îi dăruiţi ceva. Nu va ezita să vă spună că nu îi place ce i-aţi adus şi, mai mult, va avea grijă ca, la rândul său, să vă ofere ceva despre care ştie că nu vă place, doar pentru a vă da o lecţie.
Marea majoritate a nativilor acestui semn sunt fascinaţi de ocultism. Prin urmare, puteţi profita de acest interes pentru a-i face cadou un pachet de cărţi de tarot. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Balanţa este guvernată de Venus, planeta frumuseţii. Prin urmare, orice cadou făcut unui nativ al acestei zodii trebuie să încânte, în primul rând, prin aspectul său. Veţi şti că aţi ales bine dacă îl veţi auzi exclamând: „Vai, ce frumos!“. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Atunci când îi faceţi un cadou unei Fecioare, aveţi mare grijă la micile detalii! El sau ea va avea cu siguranţă şi nu va ezita să vă mustre pentru ambalajul nepotrivit, sfoara legată aiurea sau un defect abia vizibil al cadoului în sine. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Leului îi place să atragă atenţia, să strălucească în mijlocul mulţimilor, să impresioneze pe toată lumea prin calităţile sale. Prin urmare, poţi să îi faci cadou hainele potrivite pentru a atrage atenţie: luxoase, dar şi sofisticate. O rochie neagră, elegantă, va fi apreciată la adevărata valoare. De asemenea, o haină de blană sau o bluză strălucitoare şi la propriu, şi la figurat. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Racul este un familist, iar căminul este primul în ordinea priorităţilor sale. Prin urmare, se va bucura pentru orice obiect de decor, de genul unui bonsai, al unui sfeşnic frumos sau al unui şevalet de decor. De asemenea, este foarte probabil să fie interesat de cărţi sau de obiecte feng-shui. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Gemenii iubesc diversitatea. Prin urmare, nu care cumva să le faceţi un singur cadou! Oricât de frumos sau de valoros ar fi acesta, vor rămâne bosumflaţi. Gemenii ţin neapărat să fie informaţi. Intelectul lor este întotdeauna flămând, aşa că puteţi să îi daţi să rumege cărţi, filme, chiar numere de colecţie ale unor reviste de succes. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Dacă doriţi să simplificaţi lucrurile foarte mult, oferiţi-i unui Taur mâncare! Posibilităţile sunt, practic, nelimitate: puteţi să îi gătiţi mâncarea preferată şi să o prezentaţi într-un decor mai deosebit (lumânărele, petale de trandafiri, tacâmuri scumpe), să mergeţi împreună la un restaurant luxos şi să comandaţi din specialităţile casei, să îi cumpăraţi o cutie de bomboane de ciocolată, o sticlă de vin franţuzesc (neapărat roşu!) sau un ceai englezesc. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Berbecul este, înainte de toate, o persoană activă. Aşadar, nu încercaţi să îi oferiţi un album de artă abstractă sau un CD cu muzică de meditaţie! Astfel de cadouri vor sfârşi în fundul unui sertar, acoperite de praf. Prin cadoul pe care i-l faceţi, trebuie să îi daţi ocazia să fie activ, să facă mişcare. O excursie la munte, un bilet la o competiţie sportivă, un set de mingi şi palete de ping-pong sau badminton – iată genul de surprize care îi pot stârni cu adevărat interesul. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 14 din 14
loading...

loading...
Horoscop