Zodiile şi Moda - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Zodiile şi moda

ZODII
Johnny Depp este una dintre puţinele vedete care se îmbracă exact cum vor şi reuşesc, cu toate acestea, să impresioneze în mod plăcut. Poate reuşeşte acest lucru tocmai pentru că, în stilul vestimentar adoptat de acest nativ Gemeni tipic, se regăsesc doar ciudăţeniile propriei personalităţi, nu şi dorinţa de a şoca. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Kristen Stewart, vedeta feminină din Twilight, interpreta adolescentei iubitoare de vampiri, Bella Swan, este – din punct de vedere al vestimentaţiei – un reprezentant tipic al semnului Taurului.
Taurul – ca, de altfel, şi celelelalte zodii de pământ – nu este nici pe departe un fanatic al modei, ci preferă hainele rezistente şi practice, potrivite pentru fiecare împrejurare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Elful blond din Stăpânul inelelor, cu pletele curgând pe lângă urechile ascuţite, a frânt inimile multor femei. Însă unui Capricorn nu îi stă bine prea atunci când e împopoţonat şi Orlando Bloom s-a impus ca unul din cei mai sexy actori ai ultimilor ani cu look-ul mult mai masculin din Piraţii din Caraibe. Bloom însuşi descrie cel mai bine această diferenţă dintre elf şi pirat, într-un interviu acordat Asociated Press: „purtam perucă blondă în acea perioadă. Acum joc personajul care mă reprezintă, cu care pot să spun că mă identific, pe când elful era...elf! “. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Penelope Cruz (pe numele complet Penelope Cruz Sanchez) este prima actriţă spaniolă care a primit premiul Oscar. Ea a datorat acest succes rolului din filmul Vicky Cristina Barcelona, realizat în 2008. Născută în semnul Taurului – guvernat de Venus, planeta frumuseţii şi a iubirii – Penelope nu a impresionat numai prin calităţile sale actoriceşti, ci şi prin aspectul fizic. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
În modă, femeia Berbec este un creator de tendinţe. Uneori i se reproşează că nu este prea feminină, dar nu i se poate reproşa şi faptul că nu ar fi la curent cu noutăţile din lumea modei. Dimpotrivă, doreşte să experiemnteze în permanenţă noi stiluri vestimentare – cu riscul ca unele dintre acestea să reprezinte un eşec total – iar uneori creează singură un stil. O vedetă reprezentativă pentru stilul vestimentar al femeii Berbec este cântăreaţa americană Fergie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Femeia Peşti îşi pune în valoare sexualitatea până la limita vulgarităţii, fără să depăşească însă vreodată această limită. De altfel, principala sa calitate constă în căldura pe care o emană, nu în porţiunile de piele pe care le arată. O vedetă tipică pentru semnul astral al Peştilor este Sharon Stone, născută pe 10 martie 1958. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Femeia Vărsător este neconvenţională şi, de multe ori, cei din jur se declară şocaţi şi consideră că s-a îmbrăcat prea extravagant, chiar dacă ea nu a vrut deloc să creeze o astfel de impresie. Se pare că Shakirei i s-a întâmplat de mai multe ori acest lucru, pentru că şi-a sfătuit fanii mai tineri, pe Twitter, să nu le arate şi părinţilor pozele sexy pe care tot ea le postase. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Rece, ordonată, serioasă, femeia Capricorn nu este genul care să atragă de la prima privire. De altfel, nici nu crede în dragostea la prima vedere, deoarece are nevoie ca timpul să îi confirme ceea ce simte. Exemplul perfect este prima doamnă a Americii, Michelle Obama. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Născută în Ucraina ca fiică a unui pediatru sârb şi a unei actriţe de origine rusă, Milica Natasa Jovovic a cunoscut celebritatea departe de locurile natale, lucru tipic pentru cosmopolitul semn al Săgetătorului.
Deşi are în spate o carieră remarcabilă ca actriţă şi, mai nou, cântăreaţă, Milla Jovovich a cunoscut consacrarea în lumea modei. (De altfel, dezvoltarea şi expansiunea în mai multe domenii reprezintă o altă caracteristică a Săgetătorilor). citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Cu Soarele, Ascendentul şi guvernatorul Ascendentului în Scorpion, Grace Kelly a fost o personalitate extrem de puternică, iar acest lucru s-a manifestat inclusiv în stilul său vestimentar.
Ea nu a adoptat un stil, ci a creat unul, refuzând să îi copieze pe alţii. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Dintre toate zodiile, Balanţa este, poate, cea mai sofisticată. Cu un simţ estetic înnăscut, reprezentantele acestei zodii se pricep foarte bine să ofere o imagine încântătoare de fiecare dată când ies în public. Acest lucru se datorează unei combinaţii între o vestimentaţie aleasă cu bun-gust şi un comportament caracterizat cel mai bine prin cuvintele „graţie“ şi „eleganţă“. Aceste caracteristici i se potrivesc, în cel mai înalt grad, actriţei Gwyneth Paltrow, câştigătoare a Oscarului şi a Globului de Aur. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Orice femeie are nevoie de o geantă. În unele cazuri, de mai multe. Geanta e bună ca să îţi pui acolo lucrurile: un ruj, o oglindă, un portofel, un piepten, telefonul şi aşa mai departe. O ţinută nu poate fi completă fără o geantă, iar arta de a asorta geanta la hainele pe care le porţi este esenţială pentru o femeie. Şi în alegerea unei genţi, influenţa semnului zodiacal în care ne-am născut îşi spune cuvântul. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Femeia Fecioară pune foarte mare accent pe disciplină şi responsabilitate, iar acest lucru poate fi remarcat şi în vestimentaţia sa clasică, de fiecare dată asortată cu evenimentul la care participă. Am ales să analizăm modul în care se îmbracă una dintre cele mai cunoscute reprezentante ale acestui semn zodiacal pe scena politică internaţională: preşedinta socialiştilor francezi şi fost candidat la preşedinţia Franţei, Ségolène Royal. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Rochiile de mireasă se pot alege şi în funcţie de zodie. Nu oricui îi place rochia albă, clasică, ci există semne zodiacale ce preferă o rochie de mireasă nonconformistă.
Mireasa Scorpion va căuta întotdeauna să îşi pună în valoare atuurile fizice. Asta nu înseamnă că o veţi vedea cu o rochie exagerat de scurtă.
Dacă v-aţi săturat de rochiile de mireasă albe şi care seamănă toate unele cu altele, puteţi să admiraţi o mireasă Vărsător. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Leul este o zodie care emană putere şi are întotdeauna aceeaşi dorinţă dominantă: să fie în centrul atenţiei. Aceste trăsături influenţează în mod decisiv stilul vestimentar al femeilor din zodia Leu, iar Louise Veronica Ciccone, cunoscută în întreaga lume sub numele de Madonna, este una dintre reprezentantele tipice ale acestui semn zodiacal, din punct de vedere al vestimentaţiei, dar nu numai. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Femeile din zodia Racului au spiritul orientat in mod voluntar spre trecut, istorie, obiecte vechi. De aceea, în ceea ce priveşte moda, pe femeia Rac ar prinde-o cel mai bine hainele de epocă. Ar fi ciudat sa vezi pe stradă o femeie îmbrăcată cu rochie cu crinolină dar, cu siguranţă, multe şi-ar dori să poată face acest lucru. Actriţa franceză Isabelle Adjani, născută sub semnul Racului, face parte din puţinele norocoase care pot îmbrăca ţinute de epocă, chiar dacă acest lucru se întâmplă numai pe platourile de filmare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
De obicei, se consideră că stilul depinde foarte mult de vârstă. Cu alte cuvinte, la 16-18 ani toată lumea poartă blugi rupţi în genunchi, tricouri lălâi sau coafuri punk, iar la 40 de ani cu toţii avem o vestimentaţie corectă, caracterizată prin sobrietate şi eleganţă. În această afirmaţie nu se află decât o fărâmă de adevăr. Numărul adolescenţilor care se îmbracă normal, dar şi cel al femeilor care se împopoţonează şi adoptă ţinute din cele mai excentrice chiar şi după ce au depăşit 50 de ani contrazice această judecată simplificatoare. Astrologia poate oferi câteva explicaţii mult mai satisfăcătoare. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Zodia natală are o importanţă deosebită şi în alegerea culorilor pentru hainele pe care le porţi.
Dacă vedeţi o femeie îmbrăcată într-o rochie de un roşu ţipător, care atrage toate privirile asupra sa şi pare că domină pe toată lumea prin ţinută, aveţi de a face, cu siguranţă, cu o leoaică. Dar dacă nuanţa de roşu este mai închisă şi combinată cu mult negru, iar femeia emană un aer misterios şi o senzualitate discretă, dar extrem de provocatoare, probabil că aţi întâlnit o superbă reprezentantă a zodiei Scorpionului. citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 18 din 18
loading...

loading...
Horoscop