Zodiile Si Sărbătorile - Club Mistic Astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Zodiile si sărbătorile

ZODII
Peştii sunt, in general, credincioşi. Bineînţeles, nu toţi, dar procentul de atei proveniţi din acest semn astral este, cu siguranţă, cel mai redus. De altfel, verbul caracteristic al acestei zodii este tocmai ”a crede”. În acest condiţii, este normal ca, pentru ei, cea mai importantă să fie o sărbătoare creştină: Paştele.
citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Vărsătorul este un original şi un excentric. În viziunea multora, mai liniştiţi şi mai tradiţionalişti, un nebun. Are cele mai originale idei şi nu ezită niciodată să le pună în aplicare. De asemenea, Vărsătorul este extrem de prietenos şi îi place să se afle în grupuri mari de oameni. Şi, mai ales, să se distreze împreună cu grupuri mari de oameni.


citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Capricornul e, de felul său, serios (gurile rele spun că, uneori, e chiar prea serios). În aceste condiţii, termenul sărbătoare constituie o prezenţă destul de rar întâlnită în vocabularul său.

citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Săgetătorul este zodia care iubeşte cel mai mult călătoriile. În acelaşi timp, Săgetătorii au o viaţă spirituală intensă şi acordă o importanţă deosebită spiritualităţii şi religiei. Evenimentele care îmbină cel mai bine aceste preocupări - aparent diferite - sunt marile sărbători creştine cu ocazia cărora au loc pelerinaje religioase. Aşadar, nimic mai pe placul Săgetătorului decât un pelerinaj.

citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Scorpionul e guvernat de Pluton, zeul tenebrelor, al împărăţiei subpământene, al morţii şi al renaşterii. În mitologia greacă, el domneşte, sub numele de Hades şi alături de soţia sa Persefona, în regatul morţilor, fiind singurul zeu major care nu îşi are domiciliul în Olimp. Cu un asemenea guvernator, Scorpionul iubeşte sărbătorile care permit refacerea legăturilor cu lumea spiritelor. Fascinat de filmele şi de cărţile horror, îi place foarte mult să regăsească decorul acestora şi în viaţa reală.





citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Balanţa este, în primul rând, semnul parteneriatelor şi în special al celei mai durabile şi mai intime forme de parteneriat: căsătoria. În aceste condiţii, e normal ca party-ul preferat pentru o Balanţă să fie cel care consfinţeşte începutul unei astfel de uniuni: nunta.

citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Fecioara iubeşte ordinea, curăţenia, disciplina. Îi place ca fiecare lucru să fie aşezat la locul său, în perfectă ordine, şi este preocupată – uneori excesiv – de propria sănătate. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Leului îi place să se afle mereu în centrul atenției, să aibă toate privirile îndreptate admirativ asupra sa. Și când se întâmplă acest lucru, dacă nu cu ocazia propriei aniversări? Nativii acestei zodii nu au deci nevoie de un eveniment exterior pentru a organiza petreceri și a se simți bine. Pentru Lei, cel mai important eveniment este chiar sărbătorirea propriei zile de naştere. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Calităţile materne ale femeii Rac au fost mereu apreciate. Şi acelaşi lucru se poate spune despre calităţile paterne ale bărbatului Rac. Această zodie sentimentală, guvernată de Lună, este mereu asociată cu familia, iar sărbătoarea care i se potriveşte cel mai bine este, datorită acestui fapt, Ziua Mamei.
citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Gemenii sunt ghiduşi, puşi mereu pe glume şi şotii. Asta i se datorează lui Mercur, guvernatorul acestei zodii, care era considerat, printre altele, şi zeu al hoţilor. Pentru desemnarea acestui tip de personaj mitologic, Ioan Petru Culianu foloseşte termenul de Trickster – zeu care face trucuri, care îi păcăleşte pe oameni. Sărbătoarea care li se potriveşte cel mai bine Gemenilor este, aşadar, Ziua păcălelilor, celebrată pe data de 1 aprilie. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Taurului îi place să acumuleze, să deţină cât mai multe lucruri. Verbul caracteristic al acestei zodii este „a avea“. În aceste condiţii, nu e deloc de mirare faptul că, pentru un Taur, cele mai importante sărbători sunt cele cu ocazia cărora poate primi cât mai multe cadouri. La loc de cinste printre acestea se află cele două sărbători din luna decembrie – supranumită chiar Luna Cadourilor – şi anume Moş Nicolae şi Moş Crăciun. citeşte tot Citeşte tot!
ZODII
Berbecul iubeşte începuturile. Din această cauză, sărbătoarea sa preferată este, bineînţeles, cea care marchează începutul anului.
Revelionul, noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, reprezintă acel moment în care poţi să faci planuri, proiecte, să îţi pui dorinţe, să îţi asumi obligaţii.
citeşte tot Citeşte tot!
Rezultate 1 - 12 din 12
loading...

loading...
Horoscop